French Revolution Floreasca

LocatieBucuresti
An2020
Suprafata35mp
StatusFinalizat
EchipaAlexandra Nastase, Alexandra Stamate
Design interior

French Revolution Floreasca

French Revolution a fost un proiect foarte special pentru noi. În primul rând pentru că avem o pasiune pentru eclerurile preparate de ei, precum mulți dintre cei care au pășit măcar o dată în magazinele lor.
 
Dar mai ales pentru că pur și simplu ne-am îndrăgostit de povestea și conceptul lor, adică perfecționarea acestei prăjituri, aparent simplă, dar foarte sofisticată și delicată – Eclerul.
 
Ideea lor a fost să se concentreze pe un singur produs, pe care să îl reinventeze și să îl rafineze, iar pentru asta au ales să folosească doar ingrediente premium și o prezentare foarte atentă a produselor.
 
Povestea lor despre pasiune și profesionalism ne-a inspirat și pe noi, iar rezultatul este un proiect foarte dulce.
 

Design-ul interior în French Revolution

Ideea care a stat la baza conceptului pentru design-ul interior al spațiului se bazează pe o antiteză între căldura și delicatețea eclerului și materiale dure precum piatră și metal.

Counter-ul, piesa principală pentru display-ul produselor, este realizată din două materiale diferite : prima parte este placată cu plăci de dimensiuni mari de piatră naturală buciardată, iar a două partea, cea de servire este realizată din tablă de inox îndoită. 

Pentru pereți, am ales să folosim un singur model de plăci ceramice, cu aspect de piatră, iar pentru pardoseală un material special pentru spatii comerciale din vinil, LVT, cu textură mai  industrială. 

Meniul cu arome este situat pe peretele din spatele counter-ului. Prezentarea produselor se face prin bănuți metalici, pe care sunt lipite literelele magnetice. Ideea de simplitate si rafinament a stat la baza întregului design, exact că în prepararea eclerului perfect.