Despre noi

Suntem o echipă de arhitecți de interior pasionați de design în toate formele sale. Faptul că suntem diferiți ne ajută să fim versați, versatili și să spunem povestea fiecărui client în parte.                                                                        
Ne leagă însă pasiunea pentru culori și simplitatea lucrurilor. Ne place să ascultăm și să înțelegem clientul și să îl “traducem” în spațiul amenajat.

Cum am început?

Povestea Jooca a început în vara lui 2012, in China, cu un brainstorming într-o cafenea de pe malul marii. Alexandra si Cristina, fondatoarele Jooca, se aflau într-un internship, la un an după absolvirea facultății de arhitectură de interior.
Brainstormingul era despre numele studio-ului pe care aveau să-l deschidă la întoarcere.

Așa a apărut Jooca [ju:ca], dintr-o pleiadă de cuvinte precum: proaspăt, joacă, culori, personalizare, lumini, acasă.

În 2017 Cristina s-a mutat în UK și a început un alt drum, cel al picturii în acuarelă, cristalizat în brand-ul Kris Kivu. 

Alexandra a continuat povestea Jooca, împreuna cu o echipă minunată formată pe tot parcursul ultimilor 5 ani. 

Misiune

Misiunea noastră este să creăm spații croite pe personalitatea clientului și să oferim soluții creative și ingenioase pentru oamenii care vor să trăiască simplu și frumos.

Credem că amenajarea unui spațiu este un moment bun de schimbare și evoluție, atât personală, cât și la nivelul familiei. Scopul nostru este să ghidăm oamenii prin această călătorie spre schimbare. Ne încurajăm clienții să pună accent pe lucrurile esențiale, pentru a crea spațiu în casele și viețile lor.

Meet The Team

Alexandra Stamate

Co-founder & CEO

Bianca Buruiana

Interior Architect

Ana Vasile

Senior Interior Architect

Vadim Pusneac

Business Designer

Eliza Taserb

Interior Designer
0
Ani de experiență
0
Proiecte finalizate
0
echipe de colaboratori

Ce spun clienții despre noi?