Servicii

Ce facem/ Design interior/ Asistență în implementare/ Proiecte case/ Analiză feng-shui

Design interior pentru birouri

Noile studii arată că accentul în amenajările pentru spații de birouri se pune acum wellbeing-ul angajaților.

Dacă până de curând spațiile de birouri erau privite că potențiale scene de jocuri sau de filme, cu tematici foarte specifice, în ultima vreme ele sunt gândite ca niște locuințe mai mari, unde se muncește.

Pentru că atunci când oamenii pot schimba locul de la birou, pot rupe rutina statului la calculator și pot socializa cu ceilalți, ei sunt mult mai creativi în rezolvarea task-urilor.

În proiectele de office, noi pornim întotdeauna de la studii despre echipă, despre munca pe care o face fiecare departament și despre relațiile dintre ele.

Scopul este să creăm un spațiu unde oamenii să vină cu plăcere, să se simtă în largul lor și să fie inspirați, să fie creativi.

resize design birouri

Design interior rezidențial

Am început drumul că arhitecți de interior cu amenajări de case și apartamente, iar designul rezidențial rămâne una dintre principalele noastre activități.

Ne place să credem despre noi că suntem foarte deschise la nevoile și preferințele beneficiarului și că reușim să le armonizăm într-un stil al casei foarte personalizat.

Scopul nostru este că oamenii să fie fericiți în “acasele” lor.

Serviciile noastre de design includ toți pașii necesari unui proiect complet, de la măsurători, la proiectul tehnic și devizul cu toate elementele din proiect.

Și totul începe cu testul de stil, despre care am scris aici.

resize design rezidential(1)

Design pentru start-up-uri și spații comerciale

Ne place când oamenii pornesc la drum către o nouă afacere. Sau când vor să dea un refresh afacerii actuale. Momentul acela când își creează sau își re-creează brandul.

Și când implică și design-ul interior al spațiului afacerii în asta. Și ne place să facem parte din acest moment de creativitate.

Credem că amenajarea interioară a unui spațiu comercial și elementele de branding formează un tot unitar. Și că acest tot pornește de la valorile companiei și de la valoarea serviciilor cu care vrea să îmbunătățească viețile altora.

Noi punem multe întrebări beneficiarilor și în acest caz. Și apoi creăm pentru ei un concept unitar, care înglobează proiectul de design și elementele de branding și care spune povestea afacerii tale.

Asistență în implementare

Implementarea proiectului este la fel de importantă ca și proiectul de design în sine. Pentru ca totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare de șantier.

Acest lucru implică un project manager care să își asume rolul de dirijor al tuturor echipelor angrenate în realizarea proiectului.

Project managerul va da toate comenzile astfel încât livrările să fie coordonate cu lucrările de construcții. Va comunica pe tot parcursul lucrărilor cu constructorii și furnizorii implicați; va vizita șantierul pentru a verifica dacă proiectul s-a implementat corect; va prelua eventuale modificări care apar și va găsi soluții potențialele situații neprevăzute; se va asigura că toate echipele înțeleg ce au de făcut și comunică bine între ele.

Noi ne putem ocupa de toate lucrurile acestea pentru proiectul tău.

resize implementare design interior

Proiecte pentru case din containere

Anul trecut am proiectat prima noastră casă din containere maritime, despre care am povestit aici.

Și ne-am îndrăgostit pe loc de această metodă constructivă. Casele din containerele maritime au multiple avantaje: durata de execuție în jur de 2 luni, rezistență în timp a containerelor maritime de aproximativ 50 de ani și faptul că nu este necesară o autorizație clasică de construire, sunt doar câteva dintre ele.

În plus, containerele maritime oferă destul de multă flexibilitate în design.

Care sunt și celelalte avantaje și de ce merită să îți construiești o casă din containere, puteți află în articolul de aici.

resize containere

Analiză Feng Shui de bază

Noi credem că o casă cu adevărat personalizată este o casă care te face să zâmbești de cum intri și care contribuie la armonia familiei.

Acest lucru ne-a condus către inițierea în arta Feng Shui, care echilibrează energiile casei.

În Feng Shui se urmărește, în principal, echilibrarea celor două elemente considerate esențiale pentru o viață fericită: prosperitatea și armonia umană.

De asemenea, nu sunt neglijate atât sănătatea, fericirea și sporul copiilor, cât și ușurința cu care cei din casă își ating starea de bine.

resize servicii feng shui

DESIGN-UL E DESPRE TINE

Pentru noi, tu ești elementul cheie al proiectului. Pentru că noi credem că amenajarea este o poveste despre tine și despre toți cei ce vor locui noul spațiu. Despre valorile tale și despre stilul tău de viață.

Funcționalitate înainte de toate

Design-ul pune accent pe funcționalitate și pe soluții, credem noi. Așa că focusul nostru este de a crea soluții ingenioase și estetice pentru nevoile și cerințele tale. Form follows function.

Implementarea este cheia

Pentru că totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare de șantier și de un dirijor care să coordoneze toate echipele implicate. Noi te asistăm în implementarea proiectului până la finalizare.

Vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre?