Servicii

DESIGN INTERIOR

Proiecte de design pentru “acase”, birouri si spatii comerciale cu o poveste de spus, personalizate pentru fiecare beneficiar.

01

IMPLEMENTARE

Diverse tipuri de servicii de asistență în implementare, pentru ca amenajarea să fie o experiență plăcută până la capăt.

02

STYLING

Pentru ședințe foto de produse și brand-uri care au nevoie de o imagine expresivă pentru a transmite un mesaj autentic și de impact.

03

Design interior rezidențial

Am început drumul ca arhitecți de interior cu amenajări de case și apartamente, iar designul rezidențial rămâne una dintre principalele noastre activități.

În crearea design-ului, focusul nostru este pe beneficiar, pe nevoile si preferințele sale  și stilul de viață, pe care reușim să le armonizăm într-un stil al casei foarte personalizat.

Scopul nostru este ca oamenii să fie fericiți în “acasele” lor.

Serviciile noastre de design includ toți pașii necesari unui proiect complet.

 
Pentru a afla mai multe despre pașii unui proiect de design interior vă recomandăm acest articol.
harta pasi proiect jooca studio

Design pentru birouri & spații comerciale

Ne place când oamenii pornesc la drum cu o nouă afacere sau când vor să dea un refresh afacerii actuale. Ne dorim și ne place să le fim alături în momentul în care își creează sau își recreează brandul folosind design-ul interior al spațiului în acest proces.

Credem că designul interior și brandingul formează un tot unitar, care pornește de la valorile companiei și publicul căruia aceasta i se adresează.

Pașii unui proiect pentru astfel de spații sunt similari cu cei din rezidențial, cu diferența că focusul va fi pe companie și echipă în cazul birourilor, pe branding și public țintă în cazul spațiilor comerciale.

Servicii de implementare

Implementarea proiectului este la fel de importantă ca și proiectul de design în sine. Pentru ca totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare pe șantier.

Acest lucru implică un set de diverse responsabilități care pot fi împărțite între beneficiar și designer, în funcție de disponibilitatea beneficiarului de timp si energie.

În funcție de asta, venim în întâmpinarea clientului cu 3 tipuri de servicii de implementare: consultanță, asistență și project management.

Styling

Pentru branding de produs, vitrine sau expoziții.

Imaginile sunt foarte importante pentru industriile creative și vizuale precum cea a design-ului de interior.

Ne place sa creăm compoziții inedite care să transmită o anumită stare. Facem asta la fiecare ședință foto a lucrărilor noastre și ne place activitatea migăloasă de a găsi obiectele potrivite și dialogul dintre ele și întreg, dintre ele și idee.

Lasă-ne să facem asta si pentru business-ul tău – să creăm imagini inedite care să vorbească subtil publicului.DESIGN-UL E DESPRE TINE

Pentru noi, tu ești elementul cheie al proiectului. Pentru că noi credem că amenajarea este o poveste despre tine și despre toți cei ce vor locui noul spațiu. Despre valorile tale și despre stilul tău de viață.

Funcționalitate înainte de toate

Credem că design-ul pune accent pe funcționalitate și pe soluții. Așa că focusul nostru este să gândim soluții ingenioase și estetice pentru nevoile și cerințele tale.  Form follows function.

Implementarea este cheia

Pentru ca totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare de șantier și de un dirijor care să coordoneze toate echipele implicate. Noi te asistăm în implementarea proiectului până la finalizare..

Vrei să amenajăm un spațiu împreună?