Enter your search terms:
Sus

Servicii

Proiecte pentru case din containere

Anul trecut am proiectat prima noastră casă din containere maritime, despre care am povestit aici.

Și ne-am îndrăgostit pe loc de această metodă constructivă. Casele din containerele maritime au multiple avantaje: durata de execuție în jur de 2 luni, rezistență în timp a containerelor maritime de aproximativ 50 de ani și faptul că nu este necesară o autorizație clasică de construire, sunt doar câteva dintre ele.

În plus, containerele maritime oferă destul de multă flexibilitate în design.

Care sunt și celelalte avantaje și de ce merită să îți construiești o casă din containere, puteți află în articolul de aici.

Casa tradițională din containere
Casa tradițională din containere
Amenajare spatii birouri
Amenajare spatii birouri

Design interior pentru birouri

Noile studii arată că accentul în amenajările pentru spații de birouri se pune acum wellbeing-ul angajaților.

Dacă până de curând spațiile de birouri erau privite că potențiale scene de jocuri sau de filme, cu tematici foarte specifice, în ultima vreme ele sunt gândite ca niște locuințe mai mari unde se muncește.

Pentru că, atunci când oamenii pot schimba locul de la birou, pot rupe rutina statului la calculator și pot socializa cu ceilalți, ei sunt mult mai creativi în rezolvarea task-urilor.

În proiectele de office, noi pornim întotdeauna de la studii despre echipă, despre munca pe care o face fiecare departament și despre relațiile dintre ele.

Scopul este să creăm un spațiu unde oamenii să vină cu plăcere, să se simtă în largul lor și să fie inspirați, să fie creativi.

Design interior rezidențial

Am început drumul că arhitecți de interior cu amenajări de case și apartamente, iar designul rezidențial rămâne una dintre principalele noastre activități.

Ne place să credem despre noi că suntem foarte deschise la nevoile și preferințele beneficiarului și că reușim să le armonizăm într-un stil al casei foarte personalizat.

Scopul nostru este că oamenii să fie fericiți în “acasele” lor.

Serviciile noastre de design includ toți pașii necesari unui proiect complet, de la măsurători, la proiectul tehnic și devizul cu toate elementele din proiect.

Și totul începe cu testul de stil, despre care am scris aici.

Design interior rezidential
Design interior rezidential
Amenajare spatii comerciale
Amenajare spatii comerciale

Design pentru start-up-uri și spații comerciale

Ne place când oamenii pornesc la drum către o nouă afacere. Sau când vor să dea un refresh afacerii actuale. Momentul acela când își creează sau își re-creează brandul.

Și când implică și design-ul interior al spațiului afacerii în asta. Și ne place să facem parte din acest moment de creativitate.

Credem că amenajarea interioară a unui spațiu comercial și elementele de branding formează un tot unitar. Și că acest tot pornește de la valorile companiei și de la valoarea serviciilor cu care vrea să îmbunătățească viețile altora.

Noi punem multe întrebări beneficiarilor și în acest caz. Și apoi creăm pentru ei un concept unitar, care înglobează proiectul de design și elementele de branding și care spune povestea afacerii tale.

Asistență un implementare

Implementarea proiectului este la fel de importantă ca și proiectul de design în sine. Pentru ca totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare de șantier.

Acest lucru implică un project manager care să își asume rolul de dirijor al tuturor echipelor angrenate în realizarea proiectului.

Project managerul va da toate comenzile astfel încât livrările să fie coordonate cu lucrările de construcții. Va comunica pe tot parcursul lucrărilor cu constructorii și furnizorii implicați; va vizita șantierul pentru a verifica dacă proiectul s-a implementat corect; va prelua eventuale modificări care apar și va găsi soluții potențialele situații neprevăzute; se va asigura că toate echipele înțeleg ce au de făcut și comunică bine între ele.

Noi ne putem ocupa de toate lucrurile acestea pentru proiectul tău.

Asistenta in implementare
Asistenta in implementare
Feng Shui
Feng Shui

Analiză Feng Shui de bază

Noi credem că o casă cu adevărat personalizată este o casă care te face să zâmbești de cum intri și care contribuie la armonia familiei.

Acest lucru ne-a condus către inițierea în arta Feng Shui, care echilibrează energiile casei.

În Feng Shui se urmărește, în principal, echilibrarea celor două elemente considerate esențiale pentru o viață fericită: prosperitatea și armonia umană.

De asemenea, nu sunt neglijate atât sănătatea, fericirea și sporul copiilor, cât și ușurința cu care cei din casă își ating starea de bine.

Care sunt pasii proiectului de amenajare?

Test și chestionar

Pentru că vrem să te cunoaștem mai bine, începem totul cu testul de stil și un chestionarul legat de funcționalitate. Dorințele și nevoile tale formează baza de la care pornim orice amenajare, pentru ca rezultatul să fie o amenajare care ți se potrivește perfect.

Releveu

Pentru ca totul să iasă perfect, facem o vizită pentru măsurarea spațiului, poziționarea prizelor, a firelor de lumină și a întrerupătoarelor și pozăm elementele existente. Transpunem apoi toate detaliile în Autocad și ne apucăm de schițat.

Planuri 2D

Pe baza stilurilor alese de ține și a răspunsurilor la chestionarul de funcționalitate, îți propunem două soluții diferite de compartimentare, amenajare și mobilare în plan. Confruntarea celor două planuri ne ajută să înțelegem mai bine spațiul și potențialul lui funcțional și estetic. Astfel, putem să găsim cea mai bună soluție pentru stilul tău de viață.

Randări 3d

Odată ce am stabilit varianta finală de plan 2D, creăm noul spațiu în 3D, explorăm împreună împreună fiecare colțișor și stabilim toate detaliile amenajării: culori texturi, lumini și forme.

Plan electric

Avem cu toții din ce în ce mai multe aparate electronice și gadgeturi, deci din ce în ce mai multe prize și cabluri de tot felul în casă. Planul electric ne ajută să plasăm bine prizele și să ascundem firele , așa încât să ai tot confortul noilor tehnologii fără să te împiedici de cabluri inestetice.

Proiect tehnic mobilier

Fiecare proiect este unic, așa că propunem întotdeauna soluții de mobilier personalizat, pe comandă. Detaliem tehnic fiecare corp de mobilier în parte astfel încât totul să fie executat conform randărilor 3D.

Deviz

Pornim la cumpărături doar după ce avem o listă bine detaliată înainte. Bugetul alocat amenajării este foarte important, iar devizul ne ajută să îl gestionăm cum trebuie astfel încât să ducem proiectul la bun sfârșit fără costuri suplimentare.

Consiliere în achiziții

Alegem impreuna pese de mobilier, corpuri de iluminat, draperii, covoare, vizitam showroomuri si gasim cele mai bune variante si pentru ca realitatea sa urmeze proiectul 3D.

Vizite pe santier și controlul calității

Pe parcursul lucrărilor, venim pe șantier pentru a discuta cu echipa de constructori la fața-locului și a controla calitatea execuției și conformitatea montajelor cu proiectul tehnic.

Recepția

Împreună cu beneficiarul luăm parte la recepția lucrării de la constructor, verificăm toate punctele contractului și ne dăm acceptul asupra calității implementării lui.