Enter your search terms:
Sus

Servicii

Concept și amenajare 2D/3D

Pentru noi, tu ești elementul cheie al proiectului. Deoarece noi credem  amenajarea este o poveste despre ține și despre toți cei ce vor locui noul spațiu.

Gusturile tale, stilul tău de viață, nevoia ta de tehnologie, timpul tău liber, hobby-urile tale, lucrurile și culorile tale personale, toate sunt ingredientele principale ale conceptului nostru.

Pentru  designul vine din interior!

Rolul nostru este  înțelegem combinam și  armonizăm toate aceste date personale pentru a crea un concept unic și un design care  te reprezinte.

Noi, echipa Jooca, acceptăm orice provocare de spațiu– apartamente, vile, birouri, magazine, baruri și de stil– minimal, scandinav, industrial, eclectic, glam, neo-clasic.

Pentru  frumusețea stă în detalii, suntem foarte atente la aspectele tehnice ale proiectului: furnizăm planșe tehnice și detaliere de execuție pentru echipa de constructori și furnizorii de mobilier la comandă.

Consilere Achiziții

Pe lângă provocarea design-ului wow, o acceptăm și pe aceea a implementării proiectului.

Pentru ca amenajarea reală  arate la fel ca proiectul 3D și bugetul alocat amenajării  fie bine gestionat, întocmim lista de shopping și alegem împreună cele mai bune soluții calitate /preț.

Mergem pe șantier și asistăm la montajul mobilierului pentru a ne asigura  execuția respectă proiectul creat inițial.

Care sunt pasii proiectului de amenajare?

Test și chestionar

Pentru că vrem să te cunoaștem mai bine, începem totul cu testul de stil și un chestionarul legat de funcționalitate. Dorințele și nevoile tale formează baza de la care pornim orice amenajare, pentru ca rezultatul să fie o amenajare care ți se potrivește perfect.

Releveu

Pentru ca totul să iasă perfect, facem o vizită pentru măsurarea spațiului, poziționarea prizelor, a firelor de lumină și a întrerupătoarelor și pozăm elementele existente. Transpunem apoi toate detaliile în Autocad și ne apucăm de schițat.

Planuri 2D

Pe baza stilurilor alese de ține și a răspunsurilor la chestionarul de funcționalitate, îți propunem două soluții diferite de compartimentare, amenajare și mobilare în plan. Confruntarea celor două planuri ne ajută să înțelegem mai bine spațiul și potențialul lui funcțional și estetic. Astfel, putem să găsim cea mai bună soluție pentru stilul tău de viață.

Randări 3d

Odată ce am stabilit varianta finală de plan 2D, creăm noul spațiu în 3D, explorăm împreună împreună fiecare colțișor și stabilim toate detaliile amenajării: culori texturi, lumini și forme.

Plan electric

Avem cu toții din ce în ce mai multe aparate electronice și gadgeturi, deci din ce în ce mai multe prize și cabluri de tot felul în casă. Planul electric ne ajută să plasăm bine prizele și să ascundem firele , așa încât să ai tot confortul noilor tehnologii fără să te împiedici de cabluri inestetice.

Proiect tehnic mobilier

Fiecare proiect este unic, așa că propunem întotdeauna soluții de mobilier personalizat, pe comandă. Detaliem tehnic fiecare corp de mobilier în parte astfel încât totul să fie executat conform randărilor 3D.

Deviz

Pornim la cumpărături doar după ce avem o listă bine detaliată înainte. Bugetul alocat amenajării este foarte important, iar devizul ne ajută să îl gestionăm cum trebuie astfel încât să ducem proiectul la bun sfârșit fără costuri suplimentare.

Consiliere în achiziții

Alegem impreuna pese de mobilier, corpuri de iluminat, draperii, covoare, vizitam showroomuri si gasim cele mai bune variante si pentru ca realitatea sa urmeze proiectul 3D.

Vizite pe santier și controlul calității

Pe parcursul lucrărilor, venim pe șantier pentru a discuta cu echipa de constructori la fața-locului și a controla calitatea execuției și conformitatea montajelor cu proiectul tehnic.

Recepția

Împreună cu beneficiarul luăm parte la recepția lucrării de la constructor, verificăm toate punctele contractului și ne dăm acceptul asupra calității implementării lui.