Enter your search terms:
Top
 

Servicii

CONCEPT SI AMENAJARE 2D/3D

Pentru noi, tu esti elementul cheie al proiectului. Pentru ca noi credem ca amenajarea este o poveste despre tine si despre toti cei ce vor locui noul spatiu. Gusturile tale, stilul tau de viata, nevoia ta de tehnologie, timpul tau liber, hobby-urile tale, lucrurile si culorile tale personale, toate sunt ingredientele principale ale conceptului nostru. Pentru ca designul vine din interior!
Rolul nostru este sa intelegem, sa combinam si sa armonizam toate aceste date personale pentru a crea un concept unic si un design care sa te reprezinte.
Noi, fetele Jooca, acceptam orice provocare de spatiu- apartamente, vile, birouri, magazine, baruri si de stil- minimal, scandinav, industrial, eclectic, glam, neo-clasic.
Pentru ca frumusetea sta in detalii, suntem foarte atente la aspectele tehnice ale proiectului: furnizam planse tehnice si detaliere de executie pentru echipa de constructori si furnizorii de mobilier la comanda.

CONSILIERE ACHIZITII

Pe langa provocarea design-ului wow, o acceptam si pe aceea a implementarii proiectului.
Pentru ca amenajarea reala sa arate la fel ca proiectul 3d si bugetul alocat amenajarii sa fie bine gestionat, intocmim lista de shopping si alegem impreuna cele mai bune solutii calitate /prêt.
Mergem pe santier si asistam la montajul mobilierului pentru a ne asigura ca executia respecta proiectul creat imp.

Care sunt pasii proiectului de amenajare?

Test si chestionar

Pentru ca vrem sa te cunoastem mai bine, incepem totul cu testul de stil si un chestionarul legat de functionalitate. Dorintele si nevoile tale formeaza baza de la care pornim orice amenajare, petnru ca rezultatul sa fie o amenajare care ti se potriveste perfect.

Releveu

Pentru ca totul sa iasa perfect, facem o vizita pentru masurarea spatiului, pozitionarea prizelor, a firelor de lumina si a intrerupatoarelor si pozam elementele existente. Transpunem apoi toate detaliile in Autocad si ne apucam de schitat.

Planuri 2D

Pe baza si a stilurilor alese de tine si a raspunsurilor la chestionarul de functionalitate, iti propunem doua solutii diferite de compartimentare, amenajare si mobilare in plan. Confruntarea celor doua planuri ne ajuta sa intelegem mai bine spatial si potentialul lui functional si esthetic sis a gasim ceam mai buna solutie pentru stilul tau de viata.

Randari 3d

O data ce am stabilit varianta finala de plan 2d, cream  noul spatiu in 3D; exploram impreuna explora impreuna fiecare coltisor si stabilim toate detaliile amenajarii: culori texturi, lumini si forme.

Plan electric

Avem cu totii din ce in ce mai multe aparate electronice si gadgeturi, deci din ce in ce mai multe prize si cabluri de tot felul in casa.
Planul electric ne ajuta sa plasam bine prizele si sa ascundem firele , asa incat sa ai tot confortul noilor tehnologii fara sa te impiedici de cabluri inestetice.

Proiect tehnic mobilier

Fiecare proiect este unic, asa ca propunem intotdeauna solutii de mobilier personalizat, comanda. Detaliem tehnic fiecare corp de mobilier in parte asa incat totul sa fie executat conform randarilor 3D.

Deviz

Pornim la cumparaturi doar dupa ce avem o lista bine detaliata inainte. Bugetul alocat amenajarii este foarte important, iar devizul ne ajuta sa il gestionam cum trebuie asa incat sa ducem proiectul la bun sfarsit.

Consiliere in achizitii

Alegem impreuna pese de mobilier, corpuri de iluminat, draperii, covoare, vizitam showroomuri si gasim cele mai bune variante si pentru ca realitatea sa urmeze proiectul 3D.

Vizite pe santier si controlul calitatii

Pe parcursul lucrarilor, venim pe santier pentru a discuta cu echipa de constructori la fata locului si a verifica calitatea executiei si conformitatea montajelor cu proiectul tehnic.

Receptia

Impreuna cu beneficiarul luam parte la receptia lucrării de la constructor. Verificăm toate punctele contractului si ne dam acceptul asupra calitatii realizarii lui.