Servicii

DESIGN INTERIOR

Proiecte de design detaliat pentru “acase”, birouri sau spații comerciale ai caror beneficiari au o poveste de spus. Ascultăm, decantăm, creăm și te traducem in spațiul amenajat.

01

IMPLEMENTARE

Pentru ca fiecare proiect este diferit, oferim trei tipuri de servicii de asistență în implementare, pentru ca amenajarea să fie o experiență frumoasă până la capăt.

 

 

02

CONSULTANȚĂ

Vrei să începi o amenajare, însă nu știi de unde? Power Hour cu unul dintre arhitecții noștri îți va oferi claritate asupra proceselor de design și implementare aplicate pe proiectul tău.

03

Design interior rezidențial

Am început drumul ca arhitecți de interior cu amenajări de case și apartamente, iar designul rezidențial rămâne una dintre principalele noastre activități.

În crearea design-ului, focusul nostru este pe beneficiar, pe nevoile si preferințele sale  și stilul de viață, pe care reușim să le armonizăm într-un stil al casei foarte personalizat.

Scopul nostru este ca oamenii să fie fericiți în “acasele” lor.

Serviciile noastre de design includ toți pașii necesari unui proiect complet.

 
Pentru a afla mai multe despre pașii unui proiect de design interior vă recomandăm acest articol.
harta pasi proiect jooca studio

Design pentru birouri & spații comerciale

Ne place când oamenii pornesc la drum cu o nouă afacere sau când vor să dea un refresh afacerii actuale. Ne dorim și ne place să le fim alături în momentul în care își creează sau își recreează brandul folosind design-ul interior al spațiului în acest proces.

Credem că designul interior și brandingul formează un tot unitar, care pornește de la valorile companiei și publicul căruia aceasta i se adresează.

Pașii unui proiect pentru astfel de spații sunt similari cu cei din rezidențial, cu diferența că focusul va fi pe companie și echipă în cazul birourilor, pe branding și public țintă în cazul spațiilor comerciale.

Servicii de implementare

Implementarea proiectului este la fel de importantă ca și proiectul de design în sine. Pentru ca totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare pe șantier.

Acest lucru implică un set de diverse responsabilități care pot fi împărțite între beneficiar și arhitect, în funcție de disponibilitatea beneficiarului de timp si energie.

În funcție de asta, venim în întâmpinarea ta cu trei tipuri de servicii de implementare: consultanță, asistență și coordonare completă de proiect.

Power Hour de consultanță

Un început de proiect aduce atât entuziasmul unei noi etape, cât și îngrijorările legate de necunoscut. Dacă nu ai mai trecut printr-un proces similar, este posibil să apară o mulțime de întrebări fără răspuns care te împiedică în a lua decizii sau a face acțiuni.

În cadrul unei ședințe de consultanță, noi îți vom răspunde la întrebări, te vom consilia și te vom îndruma către soluții, materiale sau specialiști verificați și potriviți pentru proiectul tău.

La finalul unei ședinței nu vei avea un proiect de design interior, însă vei avea claritatea următorilor pași potriviți pentru călătoria ta în amenajarea spațiului.DESIGN-UL E DESPRE TINE

Pentru noi, tu ești elementul cheie al proiectului. Pentru că noi credem că amenajarea este o poveste despre tine și despre toți cei ce vor locui noul spațiu. Despre valorile tale și despre stilul tău de viață.

Funcționalitate înainte de toate

Credem că design-ul pune accent pe funcționalitate și pe soluții. Așa că focusul nostru este să gândim soluții ingenioase și estetice pentru nevoile și cerințele tale.  Form follows function.

Implementarea este cheia

Pentru ca totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare de șantier și de un dirijor care să coordoneze toate echipele implicate. Noi te asistăm în implementarea proiectului până la finalizare..

Vrei să amenajăm un spațiu împreună?