The Eclipse

Client The Eclipse
LocatieBucurești
An2019
Suprafata90mp
StatusIn proces de implementare
Amenajarea apartamentului

The Eclipse

Simplitate, căldură, culori pastelate și multă lumina, așa se traduce apartamentul The Eclipse. Poziționat într-o zona centrală a Bucurestului, el deservește drept viitor cămin pentru un cuplu tânăr și entuziast.

Având o suprafață de aproximativ 90mp, apartamentul cuprinde patru camere : un living deschis care include bucătăria și zona de dining, trei dormitoare și două băi. 

Stilul amenajării este modern, în tonuri calde fără accente puternice de culori. Lemnul este unul dintre materialele cel mai des folosite în proiect, cu un rol important în delimintarea vizuală a spațiilor. Am placat tavanul pe toată lungimea holulul, astfel se creează o separație între zona de bucătărie și living. În dormitorul matrimonial, am propus o capsulă în dreptul ferestrei, care înglobează o băncuță perfectă pentru citit și câteva spații de depozitare. 

Un alt element pe care am ales să îl utilizăm sub mai multe forme este cadrul metalic negru, regăsit atât la ansamblul mobilierului din living, cât și la picioarele mesei de dining și la diferite accesorii din băi. Aceste elemente se completează cu corpurile de iluminat, atent selectate. Majoritatea dintre ele au forme rotunde : aplice și plafoniere din profile metalice, globuri de sticlă suspendate deasupra mesei de dining și a noptierelor, corpuri simple și minimaliste care vin în ajutorul pieselor de mobilier.