The Eclipse

LocatieBucuresti
An2019
Suprafata90mp
StatusIn proces de implementare
Amenajarea apartamentului

The Eclipse

Simplitate, caldura, culori pastelate si multa lumina, asa se traduce apartamentul The Eclipse. Pozitionat intr-o zona centrala a Bucurestului, el deserveste drept viitor camin pentru un cuplu tanar si entuziast.

Avand o suprafata de aproximativ 90mp, apartamentul cuprinde patru camere : un living deschis care include bucataria si zona de dining, trei dormitoare si doua bai. 

Stilul amenajarii este modern, in tonuri calde fara accente puternice de culori. Lemnul este unul dintre materialele cel mai des folosite in proiect, cu un rol important in delimintarea vizuala a spatiilor. Am placat tavanul pe toata lungimea holulul, astfel se creeaza o separatie intre zona de bucatarie si living. In dormitorul matrimonial, am propus o capsula in dreptul ferestrei, care inglobeaza o bancuta perfecta pentru citit si cateva spatii de depozitare. 

Un alt element pe care am ales sa il utilizam sub mai multe forme este cadrul metalic negru, regasit atat la ansamblul mobilierului din living, cat si la picioarele mesei de dining si la diferite accesorii din bai. Aceste elemente se completeaza cu corpurile de iluminat, atent selectate. Majoritatea dintre ele au forme rotunde : aplice si plafoniere din profile metalice, globuri de sticla suspendate deasupra mesei de dining si a noptierelor, corpuri simple si minimaliste care vin in ajutorul pieselor de mobilier.