Chez D.

 

 

LocatieBucuresti
An 2021
Suprafata 85mp
StatusIn curs de implementare
EchipaBianca Buruiana, Alexandra Stamate
Credite fotoKateryna Zolotukhina

Designul interior al apartamentului

Apartamentul are in jur de 90mp si este compus din living, bucatarie, dormitor, birou, doua bai si un hol care conecteaza spatiile. A fost achizitionat in faza de executie, la gri, asa incat s-a putut interveni asupra planului electric, iar finisajele au fost alese impreuna cu noi.

Punctele forte ale apartamentului sunt luminozitatea si compartimentarea foarte echilibrata si desteaptya. Desi suprafata nu este mare, pare spatios pentru ca nu exista spatii moarte. Suprafetele vitrate mari ajuta la senzatia de spatiu.

In planul initial bucataria era separata de living printr-un perete, erau doua spatii distincte, destul de mici; niciunul nu ar fi acomodat o zona de dining primitoare. Acest dezavantaj a fost rezolvat prin inlocuirea peretelui cu o partitie de sticla cu usi glisante, cu ajutorul careia cele doua spatii au fost oarecum unite. Aceasta modificare a deschis mult spatiul si a facut posibila plasarea unei mese de dining de patru persoane in zona de living si a uneia mai mici in bucatarie.

Comunicarea cu beneficiara

Beneficiara acestui apartament stia destul de clar ce atmosfera voia sa obtina de la apartament: ludica, aerisita, cu elemente decorative artistice si foarte personalizat. Stilul New Chic, aparut in Paris, a fost principal zona de inspiratie pentru conturarea unui stil personalizat pentru beneficiara noastra. De aici si numele Chez D.

Noi credem ca mesele si comoda de pe hol desenate special pentru design-ul acestui apartament sunt elementele care ies in evidenta cel mai mult in aceasta amenajare, alaturi de lampa Dia Buga din living si cea Georges.fr din birou

Mare parte din reusita acestui proiect s-a bazat pe comunicarea buna pe care am avut-o cu beneficiara. Ea a fost foarte deschisa atat in a-si impartasi ideile, cat si in a primi ideile si recomandarile noastre.

Recomandari pentru cei cu apartamente similare

Pentru cei care stiu destul de clar ce atmosfera vor sa obtina de la noua locuinta si ce ii reprezinta si ce nu, in primul rand un mare “bravo!”, stim ca nu e usor si ca asta inseamna multe ore de research. Apoi le-am recomanda impartaseasca asta cu arhitectii sau designerii cu care au ales sa lucreze si sa fie deschisi pentru viziunea acestora, ideile noi si rezolvarile atat stilistice, cat si functionale, pe care un astfel de specialist il poate oferi.

 

Photo credits: Katia Zolotukhina