Stylish black lines

LocatieBucurești
An2019
Suprafata90mp
StatusFinalizat
EchipaAlexandra Nastase, Alexandra Stamate
FotoAlexandru Prodan
Design interior apartament

Stylish Black Lines

Apartamentul Stylish Black Lines, se află în București, într-un ansamblu rezidențial recent finalizat. Compartimentarea sa a fost modificată față de proiectul inițial, adică am eliminat peretetii dintre living și bucătărie și am creat un spațiu deschis, în care am inclus o zonă de dining.

Apartamentul mai cuprinde un dormitor matrimonial, un birou și două băi.

Design-ul interior pentru zona de zi 

Elementele metalice negre, liniile bine definite, inserarea de elemenete din lemn masiv și accentele de culoare creează o atmosfera industrială în acest apartament conceput pentru un cuplu tânăr.

Aceste elemente metalice se regăsesc atât la corpurile de iluminat, cât și la diverse obiecte de mobilier precum scaune, mese, rafturi și rame pentru tablouri. 

În open-space, am adăugat câteva panouri realizate din plasă, vopsite și ele tot negru, cu rolul de a masca țevile și aerisirea pentru hotă, dar și cu rol separatoar vizual pentru a marca zonă de dining și cea de living.

Sticla folosită la corpurile de bucătărie și la insula din dining este decorativă, semitransparentă,  mai exact modelul Krizet.

Birou este tratat diferit față de restul camerelor, deoarece el are rol și de cameră de oaspeți. Culorile sunt mai calde și mai luminoase, texturile sunt mai fine, iar elementele metalice mai restrânse. 

Design-ul dormitorului și a băii

Dormitorul matrimonial este realizat în același ton industrial, cu linii negre vizibile, texturi de beton și alăturări de lemn.

Dulapul din acest spațiu este deschis, cu rafturi vizibile și iluminare led la interior, fiind despărțit de un panou de sticlă fumurie de restul camerei. 

În baia matrimonială, am folosit două texturi de mozaic din marmură, pentru placarea pereților, iar pentru pardoseală plăci ceramice cu aspect de beton.

De asemenea, o parte din elemente sanitare au fost alese tot în nuanțe închise de negru.