Hazel Tan

Amenajarea livingului este simpla si aerisita, piesa principala fiind canapeaua confortabila de culoare caramizie. Draperiile gri inchis creeaza un fundal contrastant care pune in valoare canapeaua.
Placarea peretelui cu lemn reda o atmosfera calda in living
Depozitarea inalta pana in tavan, combinata cu spatii deschise creeaza spatii de depozitare fara a incarca.
Mobilierul de bucatarie este simpla, iar accentul cade pe locul de luat masa.
Mobilierul de bucatarie este simpla, iar accentul cade pe locul de luat masa.
Holul este decorat cu tablouri rotunde si oglinzi cu iluminare tip hallou.
Patul este tapitat cu o catifea coniac, iar zona de make-up ofera un aer elegant dormitorului matrimonial.
Patutul este tapitat cu o catifea coniac, iar zona de make-up ofera un aer elegant dormitorului matrimonial.
Patul din dormitorul fetiteti are o tablie pe doua laturi, tapitata intr-o stofa de culoare roz, iar vopseaua decorativa de pe perete creeaza un fundal neutru.
Patul din dormitorul fetiteti are o tablie pe doua laturi, tapitata intr-o stofa de culoare roz, iar vopseaua decorativa de pe perete creeaza un fundal neutru.
Lavoarele undermount se integreaza perfect intr-un design modern si minimal. Mobilierul partial deschis, luminat la interior, pastreaza un design aerisit si modern.
Mozaicul folosit in zonele de dus si cada ofera eleganta baii.
ClientApartament Hazel Tan
LocatieBucurești
Suprafata80mp
An2020
StatusIn proces de implementare
Design interior apartament

Hazel Tan

Amenajarea apartamentului Hazel Tan spune povestea unei familii tinere, din București. Într-un spațiu cu un design modern și simplu, texturile de lemn și culorile calde sunt cele care redau o atmosferă intimă și zen.
 

Elementele de design interior ale apartamentului 

Apartamentul Hazel Tan are o suprafață de 80mp și este împărțit în trei camere. Design-ul este bazat pe un stil modern și minimal, cu mici accente glam. Volumetria corpurilor de depozitare este unitară în tot apartamentul, cu dulapuri înalte până în tavan, vopsite în culorile pereților. În acest context, accentul cade pe piesele importante de mobilier.

În living, am optat pentru o canapea joasă, tapițată cu un material ușor texturat, în culoarea camel. În bucătărie, masă rotundă și scaunele cu spătarul împletit sunt piesele centrale, iar în dormitorul matrimonial patul realizat din catifea și măsuță de make-up din quartz devin punctele de interes. Dormitorul fetitei este simplu și discret, cu patul înconjurat pe două lături de o tăblie tapițată și o textura jucăușă de vopsea decorativă pe perete. Baia este o oază de liniște, cu alăturări de texturi precum piatră, mozaic și lemn furniruit, în culori calde.

Iluminatul este simplu, cu sine și reflectoare aplicate pe tavan, profile cu benzi led pentru accent în baie și bucătărie și câteva corpuri suspendate în jurul pieselor importante.