In urmă cu putin timp am cunoscut cativa oameni minunati care isi dedica o parte din timpul lor saptamanal pentru ajuta niste copii speciali. Sunt copii cu minti mature si suflete mari,  care se bucura cu zambete dulci si pline de recunştinta de orice mic gest si de orice clipa traita. Este vorba despre copilasii bolnavi de cancer si leucemie, de la care putem invata cu totii care sunt lucrurile cu adevarat importante in viata.

 

IMG_6517

Alice a fost prima care mi-a vorbit despre ei, despre cat de mult se bucura cand merge sa ii viziteze la camera de joaca de la spital si despre cata duiosie ii aduc in viata.

Apoi mi-a vorbit despre Asociatia PAVEL, formata din parintii copiilor bolnavi. Acest grup de oameni face o multime de lucruri: ii ajuta pe cei mici sa aiba acces la tratamente specializate, ii sprijina moral pe parintii lor, ajuta financiar familiile nevoiase care se lupta cu boala asta, dar are in vedere si prevenirea acestei boli prin informare si diagnosticarea ei precoce.

Am vrut si noi sa facem ceva pentru picii cu branulici, cum ii numeste Roxana de la Asociatie pe cei mici.

Asa ca ne-am pus pe treaba si am creat decoratiuni de Craciun pentru  Targul Caritabil Sarbatoarea Ingerilor organizat de Asociatie pe 5 decembrie 2015.

Iar apoi am prins aripi si am zis ca putem face si mai mult. Asa a aparut ideea workshop-ului caritabil „Atelierul de fapte bune„, dedicat in special mamicilor si copiilor.

Vrem sa imbinam joaca cu faptele bune si sa aratam ca exista o multime de feluri prin care putem ajuta.

Ce facem mai exact la atelier: decupam, lipim si combinam material si texturi pentru a crea decoratiuni de Craciun fix asa cum ne plac noua. Cei mici invata tehnica origami si creeaza mici animalute simpatice. La final cei mici pot face cadou un obiect creat de manutele picilor cu branulici. Va fi un Mos Craciun inedit din ambele parti!

Roxana de la Asociatia PAVEL  ne va fi alaturi, asa caputeti afla mai multe despre ce fac ei direct de la sursa.

Ne vedem cu drag duminica, 13 decembrie, ora 11, la Journey Pub!

 

Update!

A fost o atmosfera minunata, pentru mai multe detalii si poze va invitam sa vedeti albumul nostru pe facebook AICI

About the author

Co-fondator & CEO

Recent Works

design interior bucuresti