Cine nu simte uneori nevoia sa dea timpul inapoi si sa retraiasca o zi, o ora, un minut de copilarie? O clipa de ascultat povesti citite de mama sau bunica inainte de culcare, cand personaje fantastice ne cuprind intr-un vartej si ne conduc usor usor pe taramul viselor?

Madalina Dumitru, intocmai unei zane bune, ne ajuta sa ne intoarcem in acea vreme feerica –  ilustratiile sale cu printese si piesele de mobilier vesele, pufoase si jucause sunt parca desprinse din basmele cele mai dragi.

Absolventa a Facultatii de Design din Cluj-Napoca, Madalina si-a descoperit pasiunea pentru ilustratii in vremea studentiei si a transformat-o in vocatie, urmand cursurile unei Burse Erasmus in grafica, ilustratie si design de produs in Liege, Belgia.

Inspirata de vestimentatiile Evului Mediu ale doamnelor de curte, trubadurilor  si arlechinilor, Madalina creeaza personaje pline de farmec gata sa iti inveseleasca decorul.

Madalina Dumitru si creeatiile magice Lightsquare

Otoman Funky in culori vesele

scaune Madalina Dumitru

Tabureti cu cadru din fier si sezut din blana de caprioara 

Pasiunea pentru arta merge mai departe insa, iar Madalina creeaza si mobilier de poveste, corpuri de iluminat inedite, pernute, oglinzi si tablouri. Ilustratiile si mobilierul  se promoveaza reciproc, asa ca putem regasi in ilustratiile sale printese asezate gratios pe scaunele sau taburetele Lightsquare.

Din 2011, piesele fanteziste de mobilier si tablourile nascute sub bagheta magica a creativitatii Madalinei poarta un nume: creatii Lightsquare.

Lightsquare Studio participa frecvent la expozitii si targuri de promovarea a designul romanesc de calitate.

Madalina Dumitru si creeatiile magice Lightsquare

Ilustratie originala Furrball and pea

ilustratii

Ilustratii originale Swing si Love Ring

Ne-au placut desenele Madalinei atat de mult incat am vrut sa le integram in  interioarele noastre. Printesele se simt ca la ele acasa intr-o  camera jucausa de copii sau intr-un living cu mobilier alb si accente scandinave.

amenajare dormitor copii, ilustratii Madalina Dumitru

Amenajare camera de copii Jooca Studio, ilustratii printese Madalina Dumitru

amenajare camera de zi stil clasic, ilustratii Madalina Dumitru

Amenajare living in stil clasic Jooca Studio innobilat de ilustratiile printese Madalina Dumitru

Te-au cucerit si pe tine creatiile Madalinei? Vesti bune! Poti castiga o oglinda Lightsquare din cristal, lucrata manual, imbracata in piele naturala pe suport lemn, cu nituri alama, de dimensiuni 20×45 cm.

Participa  la CONCURSUL nostru de pe Facebook, raspunde la intrebarea „Daca oglinjoara ar putea vorbi, ce ai dori sa-ti spuna dimineata pentru a-ti aduce un mare zambet?”, si oglinda fermecata poate fi a ta! Vom  premia cel mai simpatic raspuns! Mult succes!

Deadline: 29 martie 2013, ora 16.00.

oglinda nituri alama si piele naturala

Oglinda Lightsquare unicat 

About the author

Arhitect de Interior

Recent Works

design interior bucuresti