Lansarea noii colectii Bo Concept

Joi , 19 septembrie, a avut loc lansarea colectiei de mobilier Bo Concept pentru 2014, in cadrul unui eveniment organizat in showroomul din Complexul Comercial Baneasa.

 

Jooca La lansarea Bo Concept
Ne-am asezat confortabil pe fotoliul Ogi!

Bo Concept promoveaza designul danez urban si mobilierul in linii simple, elegant si modern, derivat din curentul modernist al anilor ’50. Interioarele lor sunt oarecum sobre si monocrome, dominate de tonuri de gri si culori de pamant, dar energizate de contraste si accente de culoare. Iar noua colectie mizeaza tocmai pe contrast si accent: CON FUSION= contrast+ fusion.

Lansarea Bo Concept 2014

Designerii de la Bo combina griurile cu culorile neon, materiale finisate brut cu detalii minutioase, modernul si traditionalul. Iar rezultatul este un design puternic si captivant vizual, dar si foarte functional si usor de utilizat.

Sloganul noii colectii foarte simpatic si sugestiv- SIT LESS, PLAY MORE. Iar de aici au derivat o multime de alte sfaturi cu aceeasi reteta de less is more: Wait less, enjoy more, Worry less, party more si Repeat less, renew more.

Lansarea Bo Concept 2014

Cuvantul cheie al lansarii Bo Concept a fost „calitate”: designul modernist este cunoscut pentru promovarea mobilierului functional si pentru debaraseara de ornament (puteti citi aici mai multe despre trecerea de la Art-Nouveau la Modernism prin anihilarea ornamentatie in eseul Ornament si Crima al arhitectului austriac Adolf Loos).

Bo Concept ne indeamna la crearea unei ambiante autentice pentru fiecare dintre noi prin piese de care avem cu adevarat nevoie. Ne indeamna sa ne curatam obiectele in exces, care ar incarca inutil ambianta casei noastre.

Bo-Concept-lansare3
Diningul Ottawa semnat Karim Rashid in stanga si noi accesorii pline de culoare in dreapta

 

O noutate inedita este colaborarea Bo Concept- Smart, inspirata din valorile comune ale celor doua companii: calitate, solutii inteligente pentru spatii limitate, confort si autenticitate. Rezultatele colaborarii sunt colectia Smartville de mobilier- compusa dintr-un scaun rotativ, o canapea cu atitudine masculina, o masuta galben-neon ovala si cateva accesorii inspirate de masina, si autoturismul Smart fortwo BoConcept edition– condimentat cu acelasi galben neon prezent la cusaturile tapiteriei, la oglinzi si la jante.

Bo-Concept-lansare5
Colectia Smartville de la Bo Concept si Smart for Two Bo concept Limited edition

 

Piesa noastra preferata de la Bo ramane insa fotoliul Imola, pentru ca arata extraordinar si este foarte confortabil.

Jooca Bo concept Imola
Imola poate indeplini cu succes rolul de piesa cheie intr-o amenajare moderna. Este verificat de noi!

 

O surpriza placuta pentru noi a fost discursul speaker-ului educational Lorand Soares Szasz. Lorand a prezentat 7 pasi prin care poti sa cresti continuu afacerea si persoana ta intr-un discurs foarte interactiv si plin de inspiratie. Puteti afla mai multe despre seminariile si workshopurile lui Lorand aici!

Bo-Concept-lansare6
Ne-a placut mult discursul lui Lorand! Vom mai participa la seminariile sale!

 

About the author

Arhitect de Interior

Recent Works

design interior bucuresti