Pentru ca a aparut soarele este timpul pentru o noua schimbare: redecorarea balconului.

Intr-un apartament, balconul este deseori ignorat si folosit ca depozitare pentru toate lucrurile care nu mai incap altundeva.

Cu un minim de efort ii puteti atribui o multime de functiuni.

canapea pe balcon

stylemotivation.com

Balconul – oaza de liniste

Chiar daca este un spatiu destul de mic, balconul poate deveni principalul loc de relaxare din casa. Mai ales primavara, cand vrem sa ne bucuram cat mai mult de soare si de natura, amenajarea unui  loc intim cu o canapea sau doua fotolii foarte confortabile, alaturi de o mica masuta de cafea, este o solutie ideala. Am putea amplasa chiar un sezlong sau de ce nu, un leagan?

canapea pe balcon

 shelterness.com

scaun leagan pentru balcon

iamsaul.com

 

Balconul – sera de plante

Nu incarca balconul cu foarte multe ghivece mari, pentru ca nu va mai ramane niciun pic de spatiu. Poti organiza o mica gradina verticala, sau poti folosi ghivece atarnate.

ghivece colorate atarnategoodshomedesign.com

 

gard cu ghivece verticale

goodsomedesign.com

gradina verticala in balcon

digsdigs.com

etajera pe balcon

shelterness.com

 

bancuta cu depozitare

Spatiile din capete pot fi folosite pentru etajere sau dulapuri inchise inalte pentru depozitare. Puteti opta pentru o bancuta multifunctionala, care sa contina si un spatiu de depozitare.

digsdigs.com

 

masa pe balcon ikea

Puteti pune o mica masuta pentru un mic dejun in familie daca spatiul va permite.

 ikea.com

Balconul – pata de culoare si nonconformism din apartament

Balconul ar putea fi locul ideal pentru experimente, pentru pete de culoare si idei nastrusnice. Ati putea sa realizati o pardoseala pictata cu stenciluri, sa vopsiti scaunele in culori vesele sau plantati un covor de iarba pentru animalutele de companie. Nu uitati, fiind un spatiu mic, trebuie sa aiba multa personalitate. Nu va limitati la culori terne, alegeti scaune nastrusnice si optati pentru perne cat mai colorate. Puteti adauga si un covoras colorat, ghivece pictate sau chiar ghirlande cu luminite.

scaune de exterior colorate

mrkate.com

About the author

Arhitect de Interior

Recent Works

design interior bucuresti