De curand, Jooca Studio a finalizat ultima provocare, amenajarea unor apartamente de inchiriat intr-un complex rezidential in zona de nord a Bucurestiului.

A fost vorba de 3 apartamente de inchiriat, nemobilate, care trebuiau sa fie gata intr-un timp record de 2 saptamani. Asa ca ne-am pus pe treaba, am schitat planurile de bucatarii, corpuri de depozitare si dressing-uri, am ales finisajele si culorile si am stabilit tematica fiecarui apartament.

Bugetul pe care il aveam la dispozitie era destul de redus, fiind niste apartamente destinate inchirierii. Am reusit sa combinam elemente de design, mobilier la comanda, cu canapele, lampi de hartie si alte accesorii Ikea. Am pus mare accent pe comfort si am folosit toate spatiile disponibile pentru a creea depozitari  in holuri si dormitoare.

 

apartamente Petricani (15)

bucatarie alb si verde

amenajare dormitor

 In apartamentul “funky” am folosit mobilier alb si accente de culoare in fiecare camera: verde pentru bucatarie, caramiziu pentru canapeaua din living, galben pentru noptierele din dormitor.

 

amenajare living

 

amenajare bucatarie cu insula

 

amenajare hol

 

amenajare dormitor

Apartamentul “feminin” are culori calde, neutre pentru piesele mari de mobilier: bucataria, dulapurile din hol, dressing-ul din dormitor, canapeaua, masa de cafea si comoda TV, si accente de mov pentru a inveseli atmosfera.

amenajare bucatarie moderna

amenajare living

apartamente petricani dormitor

Apartamentul “elegant” are o tenta mai masculina, prin mobilierul din pal cu textura de nuc, imbinat cu negru lucios, canapeaua din piele si paturile tapitate.

About the author

Arhitect de Interior

Recent Works

design interior bucuresti