Enter your search terms:
Sus
 

Testimoniale

Amenajare showroom Bucuresti Today Advertising

Daca ar fi sa descriu 100% cat a însemnat echipa Jooca pentru noi, cei de la Today, probabil ca v-am pune sa cititi mult, ca la scoala.

Cuvintele sunt prea mici pentru a descrie implicarea, devotamentul si seriozitatea de care au dau dovada aceste fete minunate, care pe cat de finute, pe atat de puternice, sunt capabile sa duca mai multe proiecte în paralel si pe care, cu siguranta le-au finalizat cu brio, ca si pe al nostru.

Pot spune cu mana pe suflet ca, pe langa relatia arhitect - client, Alexandra si Ana au încercat, si pe alocuri au reusit, sa ma învete ce este rabdarea - pentru mine acest termen nu-i prea des folosit.

Am învatat ca ”all the good things come to you at the perfect time”.

si-au ales sa le fie alaturi în aceasta calatorie spre frumos colaboratori pe diverse domenii, dupa chipul si asemanarea lor: seriosi si implicati.

Vrea sa le multumesc lor, întregii echipe de peste 30 persoane care a facut posibil ca visul meu sa devina realitate.

Nadia Visan CEO, Today Advertising
Amenajare interioara apartament Bucuresti

Suntem foarte multumiti de colaborarea cu fetele Jooca. Eu si sotul meu avem gusturi foarte diferite, dar fetele au gasit solutiile perfecte pe gustul amandurora. Au imbinat stilul industrial cu cel retro iar rezulatul este minunat.

Dragos si Daria Beneficiar Mid-Century Industrial Vezi proiectul
Amenajare birouri Sunwave Pharma Bucuresti

Professional, creative & extremely talented.

Jooca Studio not only understood and delivered the project on time, but also got in the right spirit to our Mojo Room for Sun Wave Pharma.

Selecting from the proposals became a challenging task - they were all amazing. Their passion and honesty was infectious. We are very impressed with the final result!

Yogish Agarwal CEO Sun Wave Pharma Vezi proiectul
Amenajare birouri Veracomp Bucuresti

Awesome to work with. Easy to communicate with, original ideas, beautiful work!

For sure, Alexandra and her talented team really know how to deliver optimum results for her clients.

Liliana Popescu Marketing Manager Veracomp
Amenajare birouri Neurony Consult Bucuresti

In decursul timpului am fost implicat intr-o multitudine de mici proiecte care implicau renovari sau reamenajari de spatiu. Experienta pe care am avut-o in cadrul proiectului cu Jooca m-a facut sa inteleg adevaratul sens al cuvantului "la cheie". In cadrul proiectului am avut 3 puncte de contact intre noi si lucrarea de executat. In cadrul discutiilor initiale de definire a necesitatilor, plata sirului de facturi venite de al furnizori si preluarea spatiului.

Experienta pe care am avut-o a depasit orice asteptare din punctul de vedere al comoditatii intregului exercitiu.

Emil Muthu CEO Neurony Consult Vezi proiectul
Amenajare interioara apartament interbelic Bucuresti

Feminitatea, tineretea si creativitatea erau doar cateva dintre atuurile pe care eu mi le doream de la un arhitect de interior, iar eu am avut norocul sa le gasesc in Jooca Studio. Am mers pe mana Alexandrei si a Cristinei in tot ce a însemnat stabilirea planului electric, urmarirea santierului, alegerea culorilor, a mobilei, a corpurilor de iluminat, a perdelelor si draperiilor, inclusiv a dimensiunilor oricarui obiect din casa si ma felicit pentru asta. Ma bucur ca am avut sansa sa va cunosc si va multumesc pentru minunatia creata.

Laura Beneficiar Apartament Interbelic Classic
Amenajare sala de relaxare birouri Green Tree

Cand ne-am hotarat ca trebuie sa redecoram spatiile de birouri nu stiam exact ce vrem, stiam doar ca este nevoie de un upgrade. Am dat peste site-ul Jooca Studio si, implicit, peste portofoliul de lucrari si ni s-a parut ca stilul lor se potriveste cu ceea ce ne dorim noi. A urmat o vizita e echipei Jooca in birourile noastre si, inca de pe atunci, am simtit cum rotitele incep sa se miste iar ideile mulate pe profilul companiei au inceput sa curga.

Nu a durat mult si a aparut o serie de randari 3D ce prezenta un grad mare de detalii orientate catre nevoile noastre. Aceasta serie de randari a fost supusa votului intregului colectiv si, dupa o serie de mici modificari pentru a multumi pe toata lumea, proiectul a primit unda verde pentru a trece la urmatorul pas. Am apreciat profesionalismul, promtitudinea si rabdarea de care au dat dovada pe toata durata procesului. De aici si pana la implementarea completa a proiectului totul a mers ca pe roate, rezultatul final fiind foarte apropiat cu randarile finale.

Acum ne bucuram de un spatiu de birouri primitor, calduros si, nu in ultimul rand, fresh care ne ajuta sa ne desfasuram activitatea mai relaxati. Suntem incantati de rezultat si cu siguranta vom mai apela la serviciile JoocaStudio cu urmatoarea ocazie.

Echipa Green Tree Applications
Sali de conferinta BDO Bucuresti

Desigur, pot sa spun despre Jooca Studio ca:

  • a înteles repede nevoia companiei noastre si a „rezistat bine” multiplelor cerinte de schimbare din faza de proiectare;
  • a venit cu idei de design cu accente moderne, contemporane, apreciate de angajatii nostri;
  • a dovedit flexibilitate la implementarea proiectului, în sensul în care au fost evaluati furnizori din diverse categorii de pret;
  • si foarte important, a oferit asistenta în relatia cu furnizorii si astfel am economisit timp si resurse pe partea de achizitie a diverselor componente;
Sorin Andone CEO NX Data
BDO Studio Bucuresti

Participantii au ramas foarte impresionati de atmosfera din BDO, datorata modului in care au fost amenajate salile de sedinta / conferinta.

Multumim si noi pentru colaborare si pentru un proiect atat de frumos.

Alina Sandu Marketing Manager BDO Vezi proiectul
Amenajare interioara vila Bucuresti Pipera

Amenajarea casei noastre a fost un proiect complex, mai ales prin prisma faptului ca noi nu locuiam in tara si toata comunicarea s-a facut mai mult virtual. Echipa Jooca s-a ocupat de tot proiectul, de la imaginile 3D, la buget, managementul de proiect si comandarea pieselor de mobilier, accesorii etc. Nu cred ca a fost un proiect usor dar in final totul a iesit exact cum am vrut.

Catalina si Dean Beneficiar Vezi proiectul
Design fatade casa pe litoral

Our collaboration with Jooca Studio helped us make the right choices. Alex and Cris proposed us a design that was exactly what we needed. The exterior of the house had that coastal look that we were looking for, and the interior design solved a lot a practical problems in an efficient and elegant manner.

Pierre Beneficiar Vezi proiectul
Amenajare interioara restaurant Bucuresti

Ne-am bucurat foarte tare sa gasim in Jooca Studio o echipa care ne-a inteles ideile si stilul si a raspuns provocarii de a decora spatiul Journey Pub intr-un timp scurt. Ne-am simtit ca si cum am lucra cu prietenii.

Echipa Journey Pub Vezi proiectul