Servicii

Ce facem/ Design interior/ Asistență în implementare

Design interior rezidențial

Am început drumul că arhitecți de interior cu amenajări de case și apartamente, iar designul rezidențial rămâne una dintre principalele noastre activități.

Ne place să credem despre noi că suntem foarte deschise la nevoile și preferințele beneficiarului și că reușim să le armonizăm într-un stil al casei foarte personalizat.

Scopul nostru este că oamenii să fie fericiți în “acasele” lor.

Serviciile noastre de design includ toți pașii necesari unui proiect complet, de la măsurători, la proiectul tehnic și devizul cu toate elementele din proiect.

Și totul începe cu testul de stil, despre care am scris aici.

Design pentru start-up-uri și spații comerciale

Ne place când oamenii pornesc la drum către o nouă afacere. Sau când vor să dea un refresh afacerii actuale. Momentul acela când își creează sau își re-creează brandul.

Și când implică și design-ul interior al spațiului afacerii în asta. Și ne place să facem parte din acest moment de creativitate.

Credem că amenajarea interioară a unui spațiu comercial și elementele de branding formează un tot unitar. Și că acest tot pornește de la valorile companiei și de la valoarea serviciilor cu care vrea să îmbunătățească viețile altora.

Noi punem multe întrebări beneficiarilor și în acest caz. Și apoi creăm pentru ei un concept unitar, care înglobează proiectul de design și elementele de branding și care spune povestea afacerii tale.

Asistență în implementare

Implementarea proiectului este la fel de importantă ca și proiectul de design în sine. Pentru ca totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare de șantier.

Acest lucru implică un project manager care să își asume rolul de dirijor al tuturor echipelor angrenate în realizarea proiectului.

Project managerul va da toate comenzile astfel încât livrările să fie coordonate cu lucrările de construcții. Va comunica pe tot parcursul lucrărilor cu constructorii și furnizorii implicați; va vizita șantierul pentru a verifica dacă proiectul s-a implementat corect; va prelua eventuale modificări care apar și va găsi soluții potențialele situații neprevăzute; se va asigura că toate echipele înțeleg ce au de făcut și comunică bine între ele.

Noi ne putem ocupa de toate lucrurile acestea pentru proiectul tău.

DESIGN-UL E DESPRE TINE

Pentru noi, tu ești elementul cheie al proiectului. Pentru că noi credem că amenajarea este o poveste despre tine și despre toți cei ce vor locui noul spațiu. Despre valorile tale și despre stilul tău de viață.

Funcționalitate înainte de toate

Design-ul pune accent pe funcționalitate și pe soluții, credem noi. Așa că focusul nostru este de a crea soluții ingenioase și estetice pentru nevoile și cerințele tale. Form follows function.

Implementarea este cheia

Pentru că totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare de șantier și de un dirijor care să coordoneze toate echipele implicate. Noi te asistăm în implementarea proiectului până la finalizare.

Vrei să amenajăm un spațiu împreună?