Shades of Grey

shades-of-grey
shades-of-grey
shades-of-grey
shades-of-grey
shades-of-grey
shades-of-grey
shades-of-grey
shades-of-grey
shades-of-grey
shades-of-grey
shades-of-grey
ClientShades of Grey
LocatieBucuresti
An2017
Suprafață140mp
StatusFinalizat
Photo CreditsAlexandru Prodan

Apartament elegant si urban, in tonuri de gri si pasteluri

Amenajarea acestui apartament imbina un stil elegant cu elemente industriale. Regasim un mobilier frumos profilat alaturat cu modele de corpuri de iluminat metalice, un blat din lemn brut de stejar masiv langa tesaturi fine, tonuri de gri amestecate cu pasteluri calde.

Zona de zi este una generoasa si luminoasa. Openspace-ul se deschide cu zona de living, in care canapeaua incapatoare si confortabila este elementul principal. Langa canapea, doi soladati de biblioteca incadreaza semineul si creeaza un spatiu perfect de relaxare si lectura. In fata ferestrei, este locul de luat masa, iar bucataria se intinde pe tot peretele din spate. In centrul bucatariei am propus o insula tip bar, un loc perfect de luat o gustare atunci cand esti pe fuga.

Dormitorul matrimonial este realizat in aceleasi tonuri pastelate. Un dressing cu oglinzi inalte reflecta fereastra din coltul opus, astfel camera pare mai mare si mai luminoasa. Textura tapetului din spatele patului, pattern-ul covorului, profilele decorative aplicate pe perete si culorile mobilierului pastreaza acelasi aer elegant dar urban al apartamentului.

Holul este unul lung, care ne-a permis sa cream un spatiu de asteptare si o biblioteca sta deschisa in capatul sau.

In bai am realizat un mobilier din MDF, cu suficiente spatii de depozitare. In baia matrimoniala exista doua lavoare montate pe blat. Oglinda cu rama din lemn este luminata atat in spate cat si deasupra cu ajutorul unor aplice din sticla. Fronturile dulapurilor sunt tratate la fel de frumos ca in restul apartamentului.

Un proiect de design interior care imbina mai multe stiluri intr-o perfecta armonie a contrastelor, in care culorile pastelate se completeaza cu nuantele calde de gri . Rezultatul final este unul care exemplifica foarte bine personalitatile rafinate ale beneficiarilor.