Dusk and Dawn

Canapeaua este joasa si confortabila, iar peretele din spate este decorat cu profile si vopsit uniform intr-o culoare calda.
Comoda TV este suspendata pe un cadru metalic, dand senzatia de plutire.
Comoda TV este suspendata pe un cadru metalic, dand senzatia de plutire.
In bucatarie, corpurile de mobilier sunt simple, vopsite in nuante pastelate de roz si verde, combinate cu texturi calde de lemn.
Locul de luat masa este format din-tro bancheta, mixata cu un set de scaune metalice, slim.
Tapetul din spatele patului are o grafica formata din linii curbe si ofera o dinamica aparte intregii incaperi.
Peretele din spatele televizorului este decorat cu profile aplicate si vopsit intr-o nuanta mint pastelata.
Combinatiile de texturi si culori creeaza o atmosfera relaxanta si creativa in camera copilului.
Tapetul cu animale de la birou se echilibreaza perfect cu mobilierul deschis, in stil Montessori.
ClientDusk and Dawn
LocatieBucurești
An2020
Suprafata120mp
StatusIn proces de implementare
Amenajarea apartamentului

Dusk and Dawn

Dintr-o poveste în care căldura culorilor pastelate întâlnește lumina naturală și formele frumos curbate se naște apartamentul Dusk and Dawn. Cu o suprafață de 120mp, apartamentul cuprinde zona de living, patru dormitoare, o bucătărie și trei grupuri sanitare.
 

Amenajarea apartamentului

 
Zona de living este aerista, cu o geometrie fină și texturi discrete. Nuanțele pământii sunt combinate cu un roz pal, regăsit la tapițerii, și verde fistic la comodă pentru televizor.
 
Mobilierul de bucătărie este drept și împărțit functional, cu texturi de lemn și fronturi de MDF vopsite discret. Locul de luat masă este generos, cu o banchetă tapițată și un set de scaune metalice, slim. Peretele din spatele banchetei este devine un accent frumos, cu o compoziție atent aleasă, formată din polițe subțiri de tablă și dreptunghiuri încadrate, realizate din lavabil.
 
Dormitorul matrimonial este conceput în aceeași paletă de culori ca și livingul, în nuanțe pământii și pasteluri. Tapetul din spatele patului are o grafică formată din linii curbe și oferă o dinamică aparte întregii încăperi.
 
Dormitorul copilului este cea mai jucăușă camera din casă. Combinațiile de texturi și culori creează o atmosfera relaxantă și creativă. Tapetul cu animale de la birou se echilibrează perfect cu mobilierul deschis, în stil Montessori.