Jeux d’enfants

LocatieBucurești
Suprafata80 mp
An2020
StatusFinalizat
Design interior apartament

Jeux d'enfants

Știți deja cât de mult ne place stilul retro. Această amenajare, cu influențe french, artsy, ne-a creat cadrul perfect pentru un „jeux d’enfants” cu elemente retro și moderne.

Povestea amenajării

Beneficiarii acestui apartament, un cuplu tânăr, își doreau că prima lor locuința să fie un loc special. Lui îi plac tonurile neutre, simplitatea și materialele naturale. Ea preferă culorile și influențe din stilul french. Noi am combinat toate aceste elemente, astfel încât rezultatul să fie pe placul tuturor.

Living-ul este conceput ca o zonă luminoasă, în culori calde, cu elemente decorative artsy. Biblioteca este deschisă și acoperă întreg peretele, iar corpurile de iluminat au un design simplu și se potrivesc cu măsuțele de cafea. Panoul sculptural din zona comodei reprezintă piesa de accent a acestei camere. În completarea sa, am ales și măștile decorative din ipsos, care, alături de aplice, decorează peretele din spatele canapelei.

În designul bucătăriei, corpurile de baza sunt profilate, iar cele suspendate aduc o pată de culoare minty. În băi am folosit diferite tipuri de placări, precum : plăci mici , cărămizii și albe, combinate cu texturi de piatră și plăci terrazzo.

Finisajele alese, parchetul chevron și plăcile ceramice, sunt inspirate din amenajările interioare ale caselor vechi, istorice.

Design-ul celor două dormitoare este diferit, dar păstrează aceeași senzație de confort și căldură. Dormitorul matrimonial cuprinde numeroase accente metalice negre. Forma și culoarea tăbliei de pat, lampa suspendată din ratan, formele rotunde ale oglinzilor și ale pufului îndulcesc spațiul. Noptierele rotunde cu textura de beton aduc un plus de interes și merg de minune cu elementele metalice.

În designul interior pentru camera copilului am mizat pe un tapet cu prinț vesel, care animă instant atmosfera. Verdele predomină în această încăpere, fiind folosit și la elemente ale mobilierului.