Forever Summer

LocatieBucuresti
An2020
Suprafata80 mp
StatusIn proces de implementare
Design interior boho-chic

Forever Summer

Din dorinta de a prelungi zilele insorite de vara a pornit ideea amenajarii acestui apartament.

Beneficiarii, un cuplu tanar, petrec foarte mult timp acasa, astfel incat si-au dorit, in primul rand, un spatiu primitor si calduros, inspirat de natura. Apartamentul are trei camere si cuprinde zona de living, un dormitor si un birou.

Amenajarea apartamentului

Design-ul este bazat pe stilul Boho Chic, combinat cu mici accente industriale. Elementele naturale, precum lemnul, ratanul, plantele, sunt actorii principali in aceasta scenografie. Ele vin in contrast si sunt puse mai mult in evidenta prin insertiile metalice care se regasesc la mobilier si la corpurile de iluminat.

Caldura spatiilor se datoreaza cromaticii alese. Predomina tonurile neutre de bej, combinate cu griuri colorate, care contribuie la crearea unei atmosfere relaxante.

Living-ul este compus din zona de canapea, comoda tv si zona de depozitare generoasa. Zona de depozitare ocupa intregul perete si combina zonele inchise cu cele deschise, fapt ce o face sa para suficient de aerisita. Trecerea dintre living si hol se face printr-o usa glisanta, cu cadru metalic si sticla, realizata pe comanda.

Piesa de accent din dormitor este tablia patului, realizata din lemn si ratan. Intalnim ratanul ca accent in fiecare camera, la diferite obiecte de mobilier. Beneficiarii isi doreau un loc cozy pentru citit, astfel fiind conceputa bancheta de la geam din dormitor. Aceasta este prelungita pana in dreptul patului, zona avand si rol de noptiera.

Biroul acomodeaza o zona de lucru pentru doua persoane. Intalnim si aici lemnul care predomina la corpurile de mobilier, in combinatie cu plasa de ratan. Liniile drepte, curate, dau interiorului un aer modern si aerisit.

Ideea conexiunii dintre spatiile interior – exterior este accentuata si mai mult pe terasa apartamentului. Inconjurati de plante si ghirlande luminoase, aici te poti simti ca in vacanta.