Berlin Vibes

Canapeaua este de la Ikea, aplicele de la Ioooi, iar tabloul este printat de Tobi Deco
In zona de dining lampa de la Ioooi este piesa centrala, care se profileaza pe draperiile realizate de Igloo Design. Scaunele sunt de la Jysk, masa este tot de la Ioooi
Living-ul a fost separat de holul de la intrare prin doua panouri metalice, in care ne-am jucat cu diferite transparente- sticla clara, sticla krizet si oglinda colorata. Panourile, ca si restul mobilierului la comanda, este realizat de Beautiful Design.
Tapetul din spatele patului a fost realizat la comanda de Tobi Deco.
Open-space-ul este destul de mic, dar am reusit sa integram living-ul, bucataria si zona de luat masa.
Pentru baie am folosit o solutie non-conformista: microcimentul. Acesta se aplica ca o vopsea decorativa, peretii trebuie sa fie finisati bine inainte si hidroizolati in zonele umede. Microcimentul este impermeabil si poate fi folosit chiar si la dus.
Detaliu cu aplicele din zona de living.
Placile ceramice Futura de la 41zero42, distribuite prin Fragma, reprezinta vedeta amenajarii si aduc aerul retro apartamentului berlinez.
Holul de intrare te iduce direct in atmosfera berlineza prin elementele metalice si design-ul in linii simple. Bancuta este de la Jysk.
Holul, vedere spre usa de la intrare.
Detalii din living. Vaza este de la Heartwood.
Detalii din dormitor.
Detaliul imbinarii placilor ceramice cu parchetul stratificat.
Panoul decorativ este realizat la comabda de Tobi Deco.
LocatieBucurești
Suprafata50 mp
An 2020
StatusFinalizat
Photo CreditsAlexandru Prodan
Design interior apartament

Berlin Vibes

Elemente metalice, paleta cromatică neutră, microcimentul și plăcile ceramice Futura de la 41zero42 conturează atmosfera industrială, minimală și ușor austeră, tipică design-ului berlinez.

Amenajarea apartamentului

Un apartament de două camere nu înseamnă neapărat un spațiu mic, dacă știi cum să îl organizezi.

În proiectul Berlin Vibes, spațiul de zi este compus dintr-un open-space, în care să găsesc atât living-ul, cât și bucătăria. Mobilierul este simplu și integrează suficiente spații de depozitare închise, iar cu ajutorul cadrelor metalice am creat rafturi subțiri, perfecte pentru cărți.

Canapeaua aleasă este una foarte confortabilă, iar locul de luat masă este poziționat în dreptul ferestrei, pentru a beneficia de cât mai multă lumina naturală.

Dormitorul este cald, în culori deschise și pastelate, iar mobilierul urmează același criteriu că acela din zona de zi. Pentru baie, am ales să înlocuim faianță cu un finisaj de microciment, iar dușul este de tip walk-în.

Colaboratori

Credit foto: Alexandru Prodan

Mobilier custom made : Beautiful Design

Echipa construcții: Pavi Finisaj Decor

Plăci ceramice: Fragma

Draperii și perdele: Igloo Design

Decorațiuni custom: Tobi Deco

Lămpi: Ioooi

Microciment: Topcret

Canapea: Ikea

Pat: Mobexpert