Yarooms Offices

In al doilea spatiu opensapce, accentul cade pe o harta mare, care se intinde pe tot peretele. Harta este realizata din mii de cilindrii din polistiren, confectionati si montati manual.
Mocheta desparte zona de relaxare, iar tabla galbena de sticla este elementul principal de pe perete. Cele doua pufuri mari completeaza spatiu, care devine locul perfect de schimbat idei creative.
Tratarea primului spatiu are ca element principal un perete decorativ pe care l-am vopsit cu o lavabila care imita efectul de beton aparent. Tot aici am inserat o banda verde din licheni naturali, care contrasteaza frumos fundalul gri.
Corpurile de iluminat sunt realizate pe comanda din profile metalice vopsite, in care am incorporat banda led.
Corpurile de iluminat sunt realizate pe comanda din profile metalice vopsite, in care am incorporat banda led.
Bucataria este un spatiu vesel si colorat. Printurile cu animale aduc zambetul pe buzele oricui intra aici.
Biroul inchis este folosit in special pentru video-conferinte. La fel ca in restul spatiilor, am folosit si aici acelasi albastru viu pentru accent si acelasi sistem de iluminat.
Cele doua pufuri mari completeaza spatiu, care devine locul perfect de schimbat idei creative.
In al doilea spatiu opensapce, accentul cade pe o harta mare, care se intinde pe tot peretele.
ClientBirouri Yarooms
LocatieBucuresti
An2018
Suprafață140mp
StatusFinalizat
Photo CreditsAlexandru Prodan

Entuziasm si culoare in birourile YAROOMS

Yarooms este despre o echipa tanara, plina de entuziasm si dinamism.

Cu o parte din echipa am lucrat si in trecut, la amenajarea birourilor Neurony. Colaborarea cu ei a fost usoara si frumoasa.

Inca de la inceput, ne-am dat seama ca spatiul trebuie sa fie unul colorat, dar totusi sa pastreze o atmosfera mai tehnica. Culoarea principala din identitatea vizuala a firmei este un albastru viu si tineresc. Pentru noi acesta a fost punctul de start in proiect, apoi am alaturat un galben puternic pentru contrast.

Compartimentarea ne-a pus putin pe ganduri, ajungand la concluzia ca un spatiu de tip openspace se preteaza cel mai bine nevoilor lor. Pentru a obtine acest lucru, am fost nevoite sa daramam peretele despartitor dintre cele doua camere mari.

Amenajarea zonelor de openspace

Design-ul primului spatiu are ca element principal un perete decorativ pe care l-am vopsit cu o lavabila care imita efectul de beton aparent. Tot aici am inserat o banda verde din licheni naturali, care contrasteaza frumos fundalul gri.

Corpurile de iluminat sunt realizate pe comanda din profile metalice vopsite, in care am incorporat banda led. Picioarele birourilor sunt facute tot din metal, iar blaturile sunt din lemn.

Pentru zona de langa fereastra, am folosit o abodare diferita pentru iluminat. In locul unor corpuri de iluminat standard, am propus niste aplice cu brat reglabil. Le-am prins direct in plafon, astfel incat fiecare membru al echipei isi poate regla singur sursa de iluminat. Acelasi lucru l-am propus si pentru a doua zona din openspace.

Tot in acest spatiu se afla si zona de standing desk, o zona de lucru temporara.

Corpurile de depozitare sunt putine, fiecare birou avand propriul rollbox. Pe langa rollboxuri, exista si o zona pentru biblioteca, in care corpurile sunt lasate deschise.

In al doilea spatiu opensapce, accentul cade pe o harta mare, care se intinde pe tot peretele. Harta este realizata din mii de cilindrii din polistiren, confectionati si montati manual.

Pe partea opusa se afla o mica zona de relaxare. Pentru a delimita vizual cele doua spatii ne-am folosit de culori si finisaje diferite. Mocheta desparte zona de pardoseala, iar tabla galbena de sticla este elementul principal de pe perete. Cele doua pufuri mari completeaza spatiu, care devine locul perfect de schimbat idei creative.

Amenajarea zonelor separate

Pe langa cele doua zone de openspace, mai exista o zona separata de birouri.

Biroul inchis este folosit in special pentru video-conferinte. La fel ca in restul spatiilor, am folosit si aici acelasi albastru viu pentru accent si acelasi sistem de iluminat. Depozitarea este una mai ampla, in care ne-am jucat cu diferite volume inchise si deschise, colorate sau gri.

Bucataria este un spatiu vesel si colorat. Printurile cu animale aduc zambetul pe buzele oricui intra aici. Desi nu este un spatiu foarte generos, o parte din echipa poate lua masa impreuna in fiecare zi.