Stylish black lines

LocatieBucuresti
An2019
Suprafata90mp
StatusIn proces de implementare
Amenajarea apartamentului

Stylish Black Lines

Apartamentul Stylish Black Lines, se afla in Bucuresti, intr-un ansamblu rezidential recent finalizat. Compartimentarea sa a fost modificata fata de proiectul initial, adica am eliminat peretetii dintre living si bucatarie si am creat un spatiu deschis, in care am inclus o zona de dining.

Apartamentul mai cuprinde un dormitor matrimonial, un birou si doua bai.

Amenajarea zonei de zi 

Elementele metalice negre, liniile bine definite, inserarea de elemenete din lemn masiv si accentele de culoare creeaza o atmosfera industriala in acest apartament conceput pentru un cuplu tanar.

Aceste elemente metalice se regasesc atat la corpurile de iluminat, cat si la diverse obiecte de mobilier precum scaune, mese, rafturi si rame pentru tablouri. 

In open-space, am adaugat cateva panouri realizate din plasa, vopsite si ele tot negru, cu rolul de a masca tevile si aerisirea pentru hota, dar si cu rol separatoar vizual pentru a marca zona de dining si cea de living.

Sticla folosita la corpurile de bucatarie si la insula din dining este decorativa, semitransparenta,  mai exact modelul Krizet.

Birou este tratat diferit fata de restul camerelor, deoarece el are rol si de camera de oaspeti. Culorile sunt mai calde si mai luminoase, texturile sunt mai fine, iar elementele metalice mai restranse. 

Amenajarea dormitorului si a baii

Dormitorul matrimonial este realizat in acelasi ton industrial, cu linii negre vizibile, texturi de beton si alaturari de lemn.

Dulapul din acest spatiu este deschis, cu rafturi vizibile si iluminare led la interior, fiind despartit de un panou de sticla fumurie de restul camerei. 

In baia matrimoniala, am folosit doua texturi de mozaic din marmura, pentru placarea peretilor, iar pentru pardoseala placi ceramice cu aspect de beton.

De asemenea, o parte din elemente sanitare au fost alese tot in nuante inchise de negru.