Midnight Mistery

ClientBachelor Pad
LocatieBucuresti
An2020
Suprafata55 mp
StatusIn proces de implementare
Amenajarea apartamentului

Midnight Mistery

O amenajare masculina, cu contraste puternice, linii accentuate si o atmosfera intima realizata din joc de lumini, volume si texturi. Cu o suprafata de 55 mp, apartamentul Midnight Mistery spune povestea unui burlac tanar din Bucuresti.

Amenajarea apartamentului

Zona de zi este formata dintr-un open space, care cuprinde bucataria si livingul. Cele doua zone sunt separate vizual printr-un corp de insula, care functioneaza ca loc de luat masa si ale carui volum si texturi o transforma in vedeta incaperii. 

Bucataria din MDF vopsit, inchisa la culoare, in contrast cu textura fina a marmurei, aduc un plus de eleganta spatiului. Blatul locului de luat masa, din lemn, subliniaza frumos insula din textura de marmura.

Intensitatea nuantelor inchise este incalzita de nuantele de bej ale canapelei si draperiilor, dar si de textura vopselei decorativei de pe pereti. Nuantele neutre ale mobilierului reprezinta fundalul perfect al acestui joc de contraste.

Forma rectangulara si joasa a canapelei reuseste sa dea volum spatiului si aer sa respire. Biblioteca din spatele acesteia, precum si draperiile care merg pana in tavan, ofera inaltime camerei.

Spatiul este bine impartit, reusind sa adune multe locuri de depozitare, atat in living, cat si pe hol.

Dormitorul pastreaza linia de mister prin folosirea nuantelor inchise, incalzite de culoarea caramizie a patului. Camera prinde personalitate prin jocul dintre textura lucioasa a dulapului si textura rigida a vopselei decorative de pe perete, sau prin jocul de oglinda clara si oglinda fumurie.

Un element de impact al dormitorului este corpul de iluminat care urmeaza forma tabloului de pe perete, accentuand astfel atmosfera de mister a amenajarii.