Berlin Vibes

Canapeaua este de la Ikea, aplicele de la Ioooi, iar tabloul este printat de Tobi Deco
In zona de dining lampa de la Ioooi este piesa centrala, care se profileaza pe draperiile realizate de Igloo Design. Scaunele sunt de la Jysk, masa este tot de la Ioooi
Living-ul a fost separat de holul de la intrare prin doua panouri metalice, in care ne-am jucat cu diferite transparente- sticla clara, sticla krizet si oglinda colorata. Panourile, ca si restul mobilierului la comanda, este realizat de Beautiful Design.
Tapetul din spatele patului a fost realizat la comanda de Tobi Deco.
Open-space-ul este destul de mic, dar am reusit sa integram living-ul, bucataria si zona de luat masa.
Pentru baie am folosit o solutie non-conformista: microcimentul. Acesta se aplica ca o vopsea decorativa, peretii trebuie sa fie finisati bine inainte si hidroizolati in zonele umede. Microcimentul este impermeabil si poate fi folosit chiar si la dus.
Detaliu cu aplicele din zona de living.
Placile ceramice Futura de la 41zero42, distribuite prin Fragma, reprezinta vedeta amenajarii si aduc aerul retro apartamentului berlinez.
Holul de intrare te iduce direct in atmosfera berlineza prin elementele metalice si design-ul in linii simple. Bancuta este de la Jysk.
Holul, vedere spre usa de la intrare.
Detalii din living. Vaza este de la Heartwood.
Detalii din dormitor.
Detaliul imbinarii placilor ceramice cu parchetul stratificat.
Panoul decorativ este realizat la comabda de Tobi Deco.
LocatieBucuresti
Suprafata50 mp
An 2020
StatusFinalizat
Amenajarea apartamentului

Berlin Vibes

Elemente metalice, paleta cromatica neutra, microcimentul si placile ceramice Futura de la 41zero42 contureaza atmosfera industriala, minimala si usor austera, tipica design-ului berlinez.

Amenajarea apartamentului

Un apartament de doua camere nu inseamna neaparat un spatiu mic, daca stii cum sa il organizezi.

In proiectul Berlin Vibes, spatiul de zi este compus dintr-un open-space, in care sa gasesc atat living-ul, cat si bucataria. Mobilierul este simplu si integreaza suficiente spatii de depozitare inchise, iar cu ajutorul cadrelor metalice am creat rafturi subtiri, perfecte pentru carti.

Canapeaua aleasa este una foarte confortabila, iar locul de luat masa este pozitionat in dreptul ferestrei, pentru a beneficia de cat mai multa lumina naturala.

Dormitorul este cald, in culori deschise si pastelate, iar mobilierul urmeaza acelasi criteriu ca acela din zona de zi. Pentru baie, am ales sa inlocuim faianta cu un finisaj de microciment, iar dusul este de tip walk-in.

Colaboratori

Credit foto: Alexandru Prodan

Mobilier la comanda: Beautiful Design

Echipa constructii: Pavi Finisaj Decor

Placi ceramice: Fragma

Draperii si perdele: Igloo Design

Decoratiuni custom: Tobi Deco

Lampi: Ioooi

Microciment: Topcret

Canapea: Ikea

Pat: Mobexpert