Smooth Lines

smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
smooth lines
ClientApartament Smooth Lines
An2019
Suprafață100mp
StatusIn proces de implementare
LocațieBucurești
Amenajare apartament

Smooth Lines

O amenajare feminina, unitara, cu accente de culori delicate si multa lumina. Asa putem sa povestim in cateva cuvinte proiectul Smooth Lines. Situat in centrul Bucurestului, acest apartament urmeaza sa devina casuta unei familii tinere si pline de viata.

Zona Open Space

Zona de zi este formata dintr-un open-space generos, plin de lumina. Aceasta cuprinde bucataria, dining-ul si partea de living. Bucataria este destul de spatioasa si bine organizata, cu multe spatii de depozitare. Culorile folosite sunt vii si jucause – un roz puda combinat cu un verde saturat. Un mic perete si o insula separata living-ul de bucatarie. Pentru unitate, am decis sa combinam mobilierul insulei cu cel al TV-ului. In fata acestui ansamblu, se afla canapeaua, foarte comoda si incapatoare. Aplica din spate este un element care aduce un plus in design-ul camerei.

Zona de dining se afla in apropierea canapelei. Masa are un blat din lemn masiv, finisat neuniform cu picioare metalice . Locurile de stat sunt impartite intre scaune si o bancheta cu spatii de depozitare . Perete decorativ din spatele banchetei este un tapet cu o grafica simpla. Acesta nu incarca spatiul si mentine atmosfera calma si luminoasa a apartamentului. Mai multe cadre metalice si polite sunt pozitionate in tot acest spatiu. Ele au un rol functioal pentru depozitare, dar si estetic in cadrul proiectului de design.

Dormitoarele

Cele doua dormitoare sunt incapatoare si urmeaza tematica intregului apartament. Dormitorul matrimonial cuprinde si o zona de dressing deschisa. Spatiile de depozitare ocupa o suprafata destul de mare din spatiu, insa jocul de culori si volume aduc un plus de design in atmoserfera generala. Oglinzile joaca si ele un rol importat. Rolul lor este atat functional, dar sunt si un truc prin care camera pare mai mare si mai luminoasa. Patul este tapitat, cu o tablie lata, iar in spatele sau, peretele are o grafica similara cu cel din zona de dining.

In dormitorul copilului am dorit sa cream un spatiu cat mai curat si aerisit. Am integrat patul in ansamblul de dulapuri pentru depozitare, iar rezultatul a fost o compozitie legata, functionala, dar in acelasi timp si jucausa, sub forma unei casute. Pe peretele opus se afla biroul cu cateva rafturi suspendate si o bancheta. Literele luminoase din neon imbie orice copil la joaca, iar langa fereastra am lasat o zona pe care am aplicat o vopsea speciala care permite desenarea direct pe perete.

Iluminatul apartamentului

Aproape in tot apartamentul, cel mai comun si cel mai de impact element este iluminatul. Mai exact o insiruire de sine negre, dispuse in mod optim pentru a acoperi intreaga suprafata. Pe aceste sine sunt montate multe reflectoare, cu o forma dreptunghiulara foarte grafica si bine definita. In completarea acestor sine, vin cateva aplice cu brate lungi si frme circulare. Alte corpuri suspendate, destul de simple evidentiaza anumite zone, precum dining-ul si insula.

Cele doua bai

Apartamentul este prevazut cu doua grupuri sanitare, cam de acceasi suprafata. Prima baie, este cea cu acces din hol. Aici sunt prevazute corpurile de depozitare pentru masina de spalat, respectiv uscatorul de rufe. Cadrele metalice negre sunt elemente care aduc un aer industrial si masculin, iar albastrul mobilierului vine in completarea acestei idei. A doua baie, cea din dormitorul matrimonial, merge pe un feeling mai feminin, in culori mai deschise si accente de roz.