Le noveau classic

Zona bibliotecii este compusa din mai multe materiale - mdf frezat, cadre metalice cu finisaj de cupru, placi de lemn.
Accentele de cupru se continua si in zona living-ului. Covorul cu aspect vintage se contureaza perfect pe fundalul neutru din restul amenajarii.
Peretele cu comoda tv este mult mai simplu. Profilele decorative cu iz clasic contrasteaza cu minimalism-ul comodei.
Bucataria este delimitata de zona living-ului prin bar si masa de dining. Cadrul de cupru al mesei este completat de piatra folosita la blat si la zona corpurilor de depozitare.
Tablia patului este usor curbata si are cusaturi verticale. Elementele verticale se regasesc si pe peretele din spate, prin profilele aurii. Toate acestea, alaturi de accentele aurii, dau amenajarii un aer elegant.
Nisa din perete a fost locul perfect pentru a integra un spatiu de depozitare. Comoda si biblioteca cu unghiuri rotite creeaza o compozitie inedita, alaturi de tabloul abstract si de oglinda cu rama aurie.
Amenajarea baii continua conceptul cromatic din restul apartamentului. Aici accentul cade pe print-ul abstract cu accente discrete de auriu.
Amenajarea baii continua conceptul cromatic din restul apartamentului. Aici accentul cade pe print-ul abstract cu accente discrete de auriu.
LocatieBucuresti
Suprafata90mp
An2019
StatusIn proces de implementare
Amenajarea apartamentului

Le noveau classic

Le noveau classic este un apartament de doua camere, dar cu o suprafata foarte generoasa de 90mp, localizat aproape de centrul Bucurestului.

El dispune de un living foarte aerisit, o bucatarie deschisa, un dormitor si o baie.

 

Design-ul apartamentului 

 

Design-ul este bazat pe un stil glam modern, in nuante calde de beige-uri si griuri deschise.

Finisajele alese au texturi fine si pretioase, precum mdf vopsit sidefat, stofe moi si catifelate, texturi de lemn frumos finisat, covoare cu patternuri cuminti.

Corpurile de iluminat in culori de cupru si brass, impreuna cu globuri de sticla si o geomtrie subtire aduc un plus de eleganta intregului spatiu. 

Baia este conceputa dupa acelasi principiu de simplitate. Finisajele pe care le-am folosit pentru placarea peretilor au o textura fina de terazzo cald, mobilierul este drept si bine definit, iar oglinda se continua pe tot peretele astfel incat tot interiorul capata dimensiuni mai mari.