Le nouveau classic

Zona bibliotecii este compusa din mai multe materiale - mdf frezat, cadre metalice cu finisaj de cupru, placi de lemn.
Accentele de cupru se continua si in zona living-ului. Covorul cu aspect vintage se contureaza perfect pe fundalul neutru din restul amenajarii.
Peretele cu comoda tv este mult mai simplu. Profilele decorative cu iz clasic contrasteaza cu minimalism-ul comodei.
Bucataria este delimitata de zona living-ului prin bar si masa de dining. Cadrul de cupru al mesei este completat de piatra folosita la blat si la zona corpurilor de depozitare.
Tablia patului este usor curbata si are cusaturi verticale. Elementele verticale se regasesc si pe peretele din spate, prin profilele aurii. Toate acestea, alaturi de accentele aurii, dau amenajarii un aer elegant.
Nisa din perete a fost locul perfect pentru a integra un spatiu de depozitare. Comoda si biblioteca cu unghiuri rotite creeaza o compozitie inedita, alaturi de tabloul abstract si de oglinda cu rama aurie.
Amenajarea baii continua conceptul cromatic din restul apartamentului. Aici accentul cade pe print-ul abstract cu accente discrete de auriu.
Amenajarea baii continua conceptul cromatic din restul apartamentului. Aici accentul cade pe print-ul abstract cu accente discrete de auriu.
ClientLe Nouveau Classic
LocatieBucuresti
Suprafata90mp
An2019
StatusIn proces de implementare
Amenajarea apartamentului

Le nouveau classic

Le noveau classic este un apartament de două camere, dar cu o suprafață foarte generoasă de 90mp, localizat aproape de centrul Bucurestului.

El dispune de un living foarte aerisit, o bucătărie deschisă, un dormitor și o baie.

 

Design-ul apartamentului 

 

Design-ul este bazat pe un stil glam modern, în nuanțe calde de beige-uri și griuri deschise.

Finisajele alese au texturi fine și prețioase, precum mdf vopsit sidefat, stofe moi și catifelate, texturi de lemn frumos finisat, covoare cu patternuri cuminți.

Corpurile de iluminat în culori de cupru și brass, împreună cu globuri de sticlă și o geomtrie subțire aduc un plus de eleganță întregului spațiu. 

Baia este concepută după același principiu de simplitate. Finisajele pe care le-am folosit pentru placarea pereților au o textură fină de terazzo cald, mobilierul este drept și bine definit, iar oglinda se continuă pe tot peretele astfel încât tot interiorul capătă dimensiuni mai mari.