Jeux d’enfants

LocatieBucuresti
Suprafata80 mp
An2020
StatusIn proces de implementare
Amenajarea apartamentului

Jeux d'enfants

Stiti deja cat de mult ne place stilul retro. Aceasta amenajare, cu influente french, artsy, ne-a creat cadrul perfect pentru un „jeux d’enfants” cu elemente retro si moderne.

Povestea amenajarii

Beneficiarii acestui apartament, un cuplu tanar, isi doreau ca prima lor locuinta sa fie un loc special. Lui ii plac tonurile neutre, simplitatea si materialele naturale. Ea prefera culorile si influente din stilul french. Noi am combinat toate aceste elemente, astfel incat rezultatul sa fie pe placul tuturor.

Living-ul este conceput ca o zona luminoasa, in culori calde, cu elemente decorative artsy. Biblioteca este deschisa si acopera intreg peretele, iar corpurile de iluminat au un design simplu si se potrivesc cu masutele de cafea. Panoul sculptural din zona comodei reprezinta piesa de accent a acestei camere. In completarea sa, am ales si mastile decorative din ipsos, care, alaturi de aplice, decoreaza peretele din spatele canapelei.

In bucatarie, corpurile de baza sunt profilate, iar cele suspendate aduc o pata de culoare minty. In bai am folosit diferite tipuri de placari, precum : placi mici , caramizii si albe, combinate cu texturi de piatra si placi terrazzo.

Finisajele alese, parchetul chevron si placile ceramice, sunt inspirate din amenajarile interioare ale caselor vechi, istorice.

Design-ul celor doua dormitoare este diferit, dar pastreaza aceeasi senzatie de confort si caldura. Dormitorul matrimonial cuprinde numeroase accente metalice negre. Forma si culoarea tabliei de pat, lampa suspendata din ratan, formele rotunde ale oglinzilor si ale pufului indulcesc spatiul. Noptierele rotunde cu textura de beton aduc un plus de interes si merg de minune cu elementele metalice.

In amenajarea camerei copilului am mizat pe un tapet cu print vesel, care anima instant atmosfera. Verdele predomina in aceasta incapere, fiind folosit si la elemente ale mobilierului.