Colored Geometry

Mobilierul simplu, in culori deschise, nu incarca deloc spatiul si ofera multe spatii pentru depozitare. Biroul este discret si se integreaza frumos in spatiu.
anapeaua este una generoasa, de tip coltar. Cele patru masute de cafea modulare se pot aranja in functie de dorinta fiecaruia. Covorul este din lana, realizat pe comanda in Romania.
In amenajarea living-ului ne-am jucat cu forme si culori, pastrand un stil cat mai aerisit si modern.
Holul spatios ne-a permis sa jonglam cu spatiile de depozitare. In centru am introdus si o zona cu bancheta si pantofar.
Cateva detalii dragute ale mobilierului custom.
Caldura intregului spatiu se face simtita prin culorile neutre imbinate cu grija si prin materialelele textile folosite.
Dressing-ul ocupa intregul perete si este placat cu oglinzi inalte, care dau un efect interesant incaperii.
Patul casuta este facut din lemn masiv si reprezinta elementul principal al amenajarii.
Mobilerul este gandit dupa principiul Montessori. Comoda deschisa ii ofera acces usor fetitei in zona rafturilor.
Camera fetitei este o explozie de veselie si culoare. Rafturile deschise din mdf galben sparg liniaritatea simpla a dulapului. Peretele este decorat cu stickere multicolore.
In amenajarea bucatariei am ales mdf alb pentru mobilierul custom. Alb-ul lumineaza spatiul si pune in evidenta pardoseala din lemn.
ClientApartament Colored Geometry
LocatieBucurești
An2019
Suprafață110mp
StatusFinalizat
PhotoAlexandru Prodan
Amenajare apartament

Colored Geometry

Volume simple într-un apartament modern

Amenajarea openspace-ului

Linii geometrice, volume clare, culori curajoase, atmosfera aerisită. Această ar fi descrierea pe scurt a acestui apartament modern.

Pentru zona de living, clienții și-au dorit un loc în care toată familia să se adune. Canapeaua este una generoasă, de tip colțar. Cele patru măsuțe de cafea modulare se pot aranja în funcție de dorința fiecăruia. Covorul este din lână, realizat pe comandă în România.

Mobilierul simplu, în culori deschise, nu încarcă deloc spațiul și oferă multe spațîi pentru depozitare. Biroul este discret și se integrează frumos în spațiu.  Întreagă cromatică este liniștită, cu mici accente mai puternice de culoare.

Holul de la intrare este unul lung și destul de lat. Acest lucru ne-a permis să ne jucăm foarte mult cu volumele. Corpurile sunt înalte, cu multe spațîi pentru depozitare. În centru am introdus și o zona cu bancheta și pantofar.

Bucătăria este realizată în aceeași notă de simplitate. Culorile sunt deschise și volumele sunt clare. În dreptul ferestrei am amenajat o zona de bar. Singurele accente de culoare sunt dată de polițele suspendate de lângă zona de bar.

Amenajarea dormitorului

Un dormitor trebuie să transmită căldură. Exact acest lucru îl simțim și în acesta amenajare modernă. Culorile sunt luminoase și neutre.

De asemenea, și materialele trebuie alese cu grijă. Patul este tapitat în totalitate cu o stofă moale. În spatele sau, am pus un tapet simplu, în aceleași tonuri cu stofă.

Dressingul este înalt și curat. Compartimentarea este realizată exact pentru nevoile clienților.

Amenajarea spațiului pentru fetiță

Fetiță beneficiază de un spațiu foarte generos doar pentru ea. Dormitorul ei este unul la care foarte mulți copii visează.

Patul căsuța este elementul principal din dormitorul sau. Nu puteam alege altă culoare, decât un roz cald. Perețîi sunt decorați cu stickere colorate care dau o personalitate aparte amenajării.

Mobilerul este gândit după principiul Montessori. Comodă deschisă îi oferă acces ușor fetiței în zona rafturilor. Ne-am jucat puțîn și cu dulapul, la care am folosit o grafică care te face să zâmbești oricând.

Covorul este realizat tot pe comandă, în același culori vii că și mobilierul.

Pe lângă dormitor, mai există și o camera de joacă pentru ocaziile în care prietenii ei o vizitează. Aici am folosit un cort, în care ea se ascunde și se simte în siguranță.

Peretele este tratat la fel că cel din camera, cu stickere colorate.

Pentru că orice copil are o grămadă imensă de jucării, am prevăzut un dulap înalt, cu multe spațîi închise. Deșii cromatică este vizibil diferită de restul spațiilor, volumele sunt la fel de clare și curate.