Colored Geometry

Mobilierul simplu, in culori deschise, nu incarca deloc spatiul si ofera multe spatii pentru depozitare. Biroul este discret si se integreaza frumos in spatiu.
anapeaua este una generoasa, de tip coltar. Cele patru masute de cafea modulare se pot aranja in functie de dorinta fiecaruia. Covorul este din lana, realizat pe comanda in Romania.
In amenajarea living-ului ne-am jucat cu forme si culori, pastrand un stil cat mai aerisit si modern.
Holul spatios ne-a permis sa jonglam cu spatiile de depozitare. In centru am introdus si o zona cu bancheta si pantofar.
Cateva detalii dragute ale mobilierului custom.
Caldura intregului spatiu se face simtita prin culorile neutre imbinate cu grija si prin materialelele textile folosite.
Dressing-ul ocupa intregul perete si este placat cu oglinzi inalte, care dau un efect interesant incaperii.
Patul casuta este facut din lemn masiv si reprezinta elementul principal al amenajarii.
Mobilerul este gandit dupa principiul Montessori. Comoda deschisa ii ofera acces usor fetitei in zona rafturilor.
Camera fetitei este o explozie de veselie si culoare. Rafturile deschise din mdf galben sparg liniaritatea simpla a dulapului. Peretele este decorat cu stickere multicolore.
In amenajarea bucatariei am ales mdf alb pentru mobilierul custom. Alb-ul lumineaza spatiul si pune in evidenta pardoseala din lemn.
ClientApartament Colored Geometry
LocatieBucuresti
An2019
Suprafață110mp
StatusFinalizat
PhotoAlexandru Prodan
Amenajare apartament

Colored Geometry

Volume simple intr-un apartament modern

Amenajarea openspace-ului

Linii geometrice, volume clare, culori curajoase, atmosfera aerisita. Aceasta ar fi descrierea pe scurt a acestui apartament modern.

Pentru zona de living, clientii si-au dorit un loc in care toata familia sa se adune. Canapeaua este una generoasa, de tip coltar. Cele patru masute de cafea modulare se pot aranja in functie de dorinta fiecaruia. Covorul este din lana, realizat pe comanda in Romania.

Mobilierul simplu, in culori deschise, nu incarca deloc spatiul si ofera multe spatii pentru depozitare. Biroul este discret si se integreaza frumos in spatiu.  Intreaga cromatica este linistita, cu mici accente mai puternice de culoare.

Holul de la intrare este unul lung si destul de lat. Acest lucru ne-a permis sa ne jucam foarte mult cu volumele. Corpurile sunt inalte, cu multe spatii pentru depozitare. In centru am introdus si o zona cu bancheta si pantofar.

Bucataria este realizata in aceeasi nota de simplitate. Culorile sunt deschise si volumele sunt clare. In dreptul ferestrei am amenajat o zona de bar. Singurele accente de culoare sunt data de politele suspendate de langa zona de bar.

Amenajarea dormitorului

Un dormitor trebuie sa transmita caldura. Exact acest lucru il simtim si in acesta amenajare moderna. Culorile sunt luminoase si neutre.

De asemenea, si materialele trebuie alese cu grija. Patul este tapitat in totalitate cu o stofa moale. In spatele sau, am pus un tapet simplu, in aceleasi tonuri cu stofa.

Dressingul este inalt si curat. Compartimentarea este realizata exact pentru nevoile clientilor.

Amenajarea spatiului pentru fetita

Fetita beneficiaza de un spatiu foarte generos doar pentru ea. Dormitorul ei este unul la care foarte multi copii viseaza.

Patul casuta este elementul principal din dormitorul sau. Nu puteam alege alta culoare, decat un roz cald. Peretii sunt decorati cu stickere colorate care dau o personalitate aparte amenajarii.

Mobilerul este gandit dupa principiul Montessori. Comoda deschisa ii ofera acces usor fetitei in zona rafturilor. Ne-am jucat putin si cu dulapul, la care am folosit o grafica care te face sa zambesti oricand.

Covorul este realizat tot pe comanda, in acelasi culori vii ca si mobilierul.

Pe langa dormitor, mai exista si o camera de joaca pentru ocaziile in care prietenii ei o viziteaza. Aici am folosit un cort, in care ea se ascunde si se simte in siguranta.

Peretele este tratat la fel ca cel din camera, cu stickere colorate.

Pentru ca orice copil are o gramada imensa de jucarii, am prevazut un dulap inalt, cu multe spatii inchise. Desii cromatica este vizibil diferita de restul spatiilor, volumele sunt la fel de clare si curate.