Enter your search terms:
Sus
 

Birouri Cybernet

0

Birouri Cybernet

Locatie: Bacau
An: 2018
Suprafata:  140mp
Status: In proces de realizare

____________________________________________________

Amenajarea cu design futurist pentru CYBERNET

 

Propunerea noastra pentru noile birouri Cybernet vine cu un stil neconformist. Unghiurile drepte sunt inlocuite de cele ascutite, transformand un spatiu banal in unul futurist.

 

Primul impact pe care il ai atunci cand intri in acest spatiu este receptia si zona de asteptare. Pentru ca spatiul este unul restrans, ne-am axat mai mult pe forme geometrice puternice, care ies in evidenta. Zona receptiei beneficiaza  de o abordare diferita din punct de vedere cromatic. In timp ce restul spatiilor sunt tratate in tonuri de gri si lemn, aici am propus un contrast evident cu o nota puternica de albastru.

 

Iluminatul este unul tehnic, personalizat pe spatiu in functie de necesitati. Corpurile suspendate sunt facute pe comanda, din profile metalice si o sursa led inglobata. Iluminarea ambientala are la baza tot surse led, incastrate in tavan, stalpi si pardoseala. Impactul vizual este unul puternic si de efect pentru oricine viziteaza acest spatiu.

 

Pentru birouri am folosit aceleasi unghiuri ascutite si culori neutre. Dulapurile sunt inalte si oferta un spatiu generos pentru depozitare. Materialele folosite in productia mobilierului sunt  MDF vopsit si PAL.

 

Pardoseala este preponderent realizata din rasina epoxidica, cu o textura fina de beton.

 

In biroul managerului am folosit o tratare mai atipica a peretelui. Placarea are la baza panouri de MDF decupate in diferite forme geometrice, printre care am integrat si cateva benzi led.

 

Biroul directorial a avut o abordare mai diferita fata de restul spatiului. Am mers pe un stil mai elegant, dar am urmat acelasi design futurist cu unghiuri ascutite pentru spatiul de depozitare.

 

Ca rezultat a iesit un proiect frumos, care ramane intiparit in mintea oricui intra in acest spatiu.