Enter your search terms:
Sus
 

Birouri Smite Agency

0

Birouri Smite Agency

Locatie: Str. Grigore Alexandrescu, Bucuresti

Suprafata: 130mp

An: 2017

Status: Propunere

___________________________________________________________________

Birouri colorate pentru oameni creativi

 

Cand ii intalnesti prima oara pe oamenii de la SMITE te gandesti la tinerete, creativitate si culoare. Acestea au fost si elementele principale pe care le-am adaugat in designul proiectului. Ei sunt o firma de publicitate, care isi desfasoara activitatea intr-o cladire aflata in patrimoniul istoric.

 

Pentru a pastra o parte din identitatea cladirii, am propus reconditionarea tamplariei existente. Decopertarea peretilor a fost facuta partial, pentru a crea un contrast intre vechi si nou.

 

Parterul industrial

 

Odata ce treci prin curtea interioara a cladirii si ajungi in spatiul de birouri, te intampina zona de receptie. Noi am propus un modul realizat din furnir din lemn natur, cu iluminare bazata pe leduri. Peretele din capat este decopertat total, iar caramida este vopista in alb. Deasupra spatiului de receptie, este suspendat un grid metalic din care coboara plante naturale.

 

Spatiul de birouri de la parter este tratat intr-un stil industrial. Birourile sunt albe cu picioare metalice negre. Depozitarea este bazata pe un joc cu diferite module, inchise sau deschise, din Pal sau metal. Peretele lung este punctul de interes al spatiului. Am lasat doua portiuni de caramaida aparenta in ambele capete. In spatiul central am propus o grafica cu elemnete abstracte, fara prea multe pete de culoare.

 

Iluminatul general se face prin mai multe sine cu reflectoare amplasate direct pe tavanul inalt. Pe pereti sunt pozitionate mai multe aplice cu brate lungi, pentru o iluminare directionata.

 

Camera pentru sedinte si intalniri se afla tot la parter. O canapea joasa si incapatoare este elementul cel mai important de aici. Doua masute mici si cateva corpuri de depozitare completeaza spatiul. Traforul din MDF leaga camera cu biroul managerului. Acest birou nu este foarte mare, dar acomodeaza foarte bine un birou elegant, o comoda si niste polite. Doua fotolii roz stau in colt pentru eventuale intalniri private.

 

Etajul vesel

 

Ei bine, cand vine vorba despre etaj, situatia se schimba. Spatiul industrial, fara prea multe culori se transforma complet. Aici isi petrec timpul cei mai creativi membri ai echipei. Cum altfel ar fi putut sa fie propunerea noastra, decat una cu multe pete de culoare si elemente neobisnuite pentru un birou?

 

Cand am cunoscut membrii echipei crative, ne-am dat seama ca imaginatia noastra nu trebuie sa aiba limite aici. Pentru ei, comunicarea este un lucru important, asa ca am decis ca birourile sa fie deschise, dar totusi sa le lasam si putina intimitate.

 

Pentru ca era nevoie de un spatiu in care sa se stranga si sa isi discute ideile, am propus o instalatie din strig. Am pozitionat-o intr-un loc luminos din camera mare si a devenit elementul central al amenajarii. Instalatia este realizata din multe fire colorate, prinse in tavan si pardoseala. In centrul ei gasesti mai multe pufuri si taburete, perfecte pentru o discutie interesanta.

 

Peretii sunt tratati intr-o maniera asemanatoare cu cei de la parter. Decopertarea este partiala, insa neregulata. Pardoseala este acoperita cu diferite stickere grafice, mari si colorate. Chiar si o banda pentru skateboard isi face aparitia aici. Corpurile de iluminat sunt mari si coboara peste birouri. Firele sunt lasate aparente si poti urmari traseul fiecaruia. De asemenea, am prevazut si alte elemente prin care acesti oameni veseli sa nu se plictiseasca. O chitara pentru pasionatii de muzica, un joc de darts si un panou de mini-basket sunt integrate in acelasi spatiu. Practic acest spatiu de birouri este o combinatie intre o zona de relaxare si o zona de lucru.

 

Tot aici este si chicineta. Ati ghicit! Este la fel de colorata si amuzanta. Supereroi, tabla de scris, plante agatatoare. Cam asa se poate descrie acest spatiu in cateva cuvinte.