Enter your search terms:
Sus
 

Birouri HTC

0

Birouri HTC

Locatie: Pipera, Bucuresti

Suprafata: 30 mp

An: 2016

Status: Finalizat

Photo Credits: Alexandru Prodan

 


Biroul vesel al celor de la HTC

 

Oamenii de la HTC ne-au contactat pentru ca voiau sa scape de monotonia unui birou standard. Desi suprafata nu este foarte mare, am acceptat aceasta provocare.

 

Spatiul este compus din doua incaperi, cu acces direct de la una la alta. Zona de lucru este o camera lunga si luminoasa. Geamurile sunt inalte si permit luminii sa intre in totalitate. Nu am vrut sa optam pentru acele rulouri clasice care sunt folosite in general pentru astfel de spatii. De aceea, am propus o varianta mai neobisnuita pentru office, aceea a draperiilor black-out. Efectul este unul foarte placut, iar spatiul devine mult mai primitor.

 

Dupa ce am cunoscut toti membrii echipei, ne-am dat seama cat de diferiti sunt. Asa ca am propus o personalizare a fiecarui birou in parte. Am folosit vopsea speciala de creta pe lateralele corpurilor si apoi ne-am pus pe desenat. Rezultatul i-a bine dispus foarte tare pe clienti. Atat dulapurile inalte, cat si peretii au fost supusi unui make-over. Am plecat de la elementele aflate in identitatea vizuala a companiei si am creat mici povestioare.

 

A doua zona este cea de sedinte. Locul in care se discuta intern toate solutiile firmei nu putea sa fie altfel decat vesel. In detrimentul unei mese de conferinta obisnuite, am propus o bancheta in L si o masa rotunda. Sub cadrul banchetei, am construit niste cutii pentru depozitare, carora le-am atasat mici roti pentru a fi usor de folosit. Corpurile suspendate au fost create ca un joc de volume. Pe peretele din fata canapelei, am suspendat un mini cos de baschet pentru activitati mai interactive si pentru a bine dispune angajatii.

 

Daca vrei sa vezi o alta propunere diferita pentru un spatiu de birouri, poti vizualiza proiectul celor de la SMITE. https://joocastudio.ro/portfolio-item/birouri-colorate-oameni-creativi/