Enter your search terms:
Top
 

Barbershop Men’s Studio Dorobanti

0

Barbershop Men’s Studio Dorobanti

Locatie: Piata Dorobanti, Bucuresti

Suprafata:  30mp

An: 2018

Status: Finalizat

____________________________________________________Men’s Studio, un barbershop altfel

 

Men’s Studio este un barbershop diferit fata de ce ai vazut pana acum. El se adreseaza barbatilor cu o personalitate puternica, care vor sa iasa din cotidian. Locatia o poti gasi in apropiere de Piata Dorobanti. Aspectul intunecat te va atrage cu siguranta inauntru.

 

Cum a inceputut totul :

 

Clientii au dorit o atmosfera masculina si excentrica, care sa exprime o atitudine diferita. Barbatii increzatori, cu sex-appeal si curaj sunt targetul locului. Fiind primul proiect de acest gen, am inceput sa facem un research amanutit pe aceasta tema. Pentru a ne diferentia de alte locatii, ne-am dorit sa cream un spatiu dark. Am folosit ca tema principala simbolul craniului, pe care l-am inglobat in grafica spatiului.

 

Pentru a reda conceptul de masculinitate excentrica, am folosit caramida aparenta pentru o parte din pereti. Deoarece acest lucru nu era suficient, am intervenit asupra lor si i-am pictat intr-un stil grunge. Pentru restul peretilor am utilizat o vopsea decorativa, cu aspect metalizat lucios.

 

Accentele wild sunt date de tablourile impunatoare. Ca si fundal am ales fototapete, cu imagini reprezentative. Peste ele am folosit vopsele acrilice, rezultand un contrast frumos. Zona de asteptare este elementul principal al amenajarii. Peste imaginea din fototapet, am amplasat un craniu real de bivol, pentru a mari efectul de soc al spatiului.

 

Mobilierul este realizat in totalitate pe comanda. Am folosit un MDF negru lucios pentru majoritatea corpurilor, langa care am alaturat mai multe elemente din plasa metalica. Scaunele au fost atent selectate, pentru a fi compatibile cu conceptul excentric pe care ne-am bazat.

 

Pentru iluminarea generala a spatiului, am propus corpuri suspendate simple. In zonele de lucru, am adaugat un set de oglizi cu iluminare integrata, realizate tot pe comanda.

 

Ca rezultat a iesit exact ceea ce ne-am dorit : un spatiu care te socheaza, dar in care vrei sa te intorci cat mai curand. Colaborarea cu clientii a fost una foarte buna, ei fiind receptivi la toate ideile noastre.