Enter your search terms:
Sus
 

Apartament Airbnb

1

Apartament Airbnb

Locatie: Calea Victoriei, Bucuresti

Suprafata:  50mp

An: 2018

Status: Finalizat

___________________________________________________________________

Apartament cu aer tineresc pentru Airbnb

 

Un apartament tineresc amplasat intr-un imobil vechi de pe Calea Victoriei isi asteapta oaspetii intr-o amenajare cool. Orice turist care utilizeaza Airbnb poate aprecia acesta locuinta aflata chiar in inima orasului.

 

Apartamentul are doua camere, o bucatarie mica si o baia. Livingul este un spatiu primitor si luminos. Canapeaua este extensibila pentru a putea acomoda mai multi vizitatori. Nu am vrut sa incarcam cu prea multe spatii de depozitare. Pana la urma, cine are nevoie de asta cand merge in vacanta? Asa ca am propus un leagan pe care te pot relaxa in timp ce privesti pe fereastra catre zona veche a Bucurestiului.

 

Zona de luat masa are rol dublu: si de birou. Doua aplice de perete si un blackboard vin in completarea ideii. Holul de intrare este separat de living printr-un trafor din lemn vopsit.

 

Dormitorul matrimonial este vesel si odihnitor. Tapetul din spatele patului este menit sa accentueze sentimentul de vacanta. Lampile suspendate de la noptiere creeaza o atmosfera intima.

 

Bucataria este micuta dar utilata corespunzator pentru orice categorie de oaspeti. Sticla albastra si iluminarea led se asorteaza cu restul incaperii.

 

Pentru a aduce un strop din cultura romaneasca, ne-am gandit sa intrducem elemente grafice tranditionale in decorul apartamentului. Tabloul cu opera lui Brancusi sta deasupra canapelei, harta Bucurestiului apare in bucatarie, stickere cu motive traditionale sunt pozitionate strategic pe mobilier.

 

Cu alte cuvinte, cam asa ne dorim noi sa arate fiecare apartament pe care il inchiriem atunci cand plecam in vacanta. Culorile vii nu trebuie sa lipseasca, iar mobilierul trebuie sa se limiteze la strictul necesar fara sa incarce in plus spatiul.