Enter your search terms:
Sus
 

Bungalow house

1

Bungalow house

Locatie: Mogosoaia
An: 2018
Suprafata:  120mp
Status: In proces de realizare

______________________________________________________________________________________________

Amenajarea unei case Bungalow pentru o familie care iubeste lemnul

Casa Bungalow este o casa perfecta pentru orice familie care vrea sa scape din cotidian. Avand o structura de lemn, stilul predominant este cel scandinav, cu influente mid-century si industriale.

 

Culorile sunt pastelate si neutre, fara accente foarte puternice. Livingul este un spatiu aerisit si luminos, care se continua cu zona de luat masa. Canapeaua apartine stilului mid-century, iar cele doua taburete tin locul unui fotoliu. Pentru mobilier am folosit texturi de lemn si culori deschise. Am propus diferite pattern-uri grafice pentru accente atat la tapiteriile pernelor si ale taburetului, cat si la tablouri. Pentru a lasa cat mai multa lumina sa patrunda in bucatarie, am folosit un set de usi glisante din sticla, cu rama metalica.

 

Dormitorul matrimonial pastreaza simplitatea casei, atat din punct de vedere al volumelor, cat si al culorilor.

 

Biroul este un spatiu mai atipic. Datorita inaltmii generoase, am amplasat o plasa tip hamac suspendata de pereti. Am creat astfel un spatiu perfect de relaxare si odihna, cu lumina direct de la fereastra. Accesul se face cu ajutorului spalierului, care este folosit pentru exercitiile fizice zilnice. Canapeaua extensibila ofera posibilitatea de a transforma camera intr-un dormitor de oaspeti atunci cand este nevoie.

 

In camera fetitei, am creat un mobilier jucaus care respecta regulile Montessori. Peretii sunt decorati cu modele de tapet, iar pentru spatiul de joaca, am amplasat un cort special pentru ea.

 

Baia matrimoniala are o palata de culori mai sobra, iar amplasarea oglinzii pe o mare parte din perete ajuta vizual toata incaperea. Baia de oaspeti are o cromatica mai luminoasa, in tonuri de albastru deschis, gri si alb.

 

Rezultatul proiectului ne incanta foarte tare si asteptam cu nerbdare implementare sa.