Enter your search terms:
Top
 

Apartament R.S.

1

Apartament R.S.

Locatie: Bucuresti

An: 2018

Suprafata: 140mp

Status: In curs de realizare

___________________________________________________

Amenajarea unei case care te imbratiseza

 

Vreau o casa care sa te imbratiseza. Aceasta a fost dorinta beneficiarei noastre pentru acest apartament superb din zona de Nord a Bucurestiului. Clientii nostri isi doreau o casa primitoare, luminoasa si foarte comoda in utilizare.

 

Zona de zi

 

Intrarea in apartament se face printr-un hol generos. Acest lucru a permis realizare unui mobilier de depozitare de tip dressing walk-in, urmat de o serie de dulapuri inalte. Impreuna creeaza ideea unui perete continuu, foarte curat si simplu din punct de vedere vizual.

 

Livingul si diningul sunt zonele de interes ale apartamentului. Noi am propus o gama cromatica pastelata si calda. Accentele glam de metal auriu satinat sunt regasite la corpurile de iluminat si masutele de cafea. Pentru o nota eleganta, am propus, ca elemente de design, ancadramente profilate pentru pereti. Accentul este dat de pictura murala de pe peretele din dining. Cu siguranta caldura acestui spatiu te inconjoara peste tot.

 

In designul bucatariei am mers tot pe tonuri deschise de alb si bej, combinate cu o textura de stejar. Pata de culoare in amenajarea bucatariei este data de bancheta verde smarald. Mobilierul de bucatarie este realizat din mdf vopsit si pal.

 

Zona de noapte

 

Pentru amenajarea dormitorului matrimonial am avut parte de o provocare. Am dat peste un spatiu destul de mic, care necesita o depozitare cat mai incapatoare. Dulapul este putin mai ingust decat standardul si are coltul rotunjit pentru a evita lovirea. Accentul in designul dormitorului cade pe peretele din spatele patului. Intr-un ancadrament simplu am propus un iluminat cu corpuri foarte decorative in forma de roti.

 

Beneficiara cea mai mica a case, o fetita de cativa anisori, a primit o camera jucausa in tonuri de roz pudra si vernil. Amenajarea camerei de copil s-a bazat pe principiile Montessori. Conceptul recomanda ca cei mici sa poata utiliza singuri si liberi spatiul lor, fara a fi necesar ajutorul adultilor. Astfel, patutul este foarte jos, pentru ca ea sa poata cobori si urca singura oricand. Majoritatea elementelor de mobilier din camera sunt la nivelul inaltimii ei si ajuta la o dezvoltare buna a copilului. Forma de casuta o inconjoara si pe I. Elementele se regasesc atat la tablia patului, cat si la incadrarea biroului.

 

Pentru amenajarea bailor, beneficiarii si-au dorit linii foarte simple si moderne. O atmosfera de spa a fost inclusa pe lista de preferinte. Asa ca am combinat placi de faianta albe mari, pentru a mari vizual spatiul, cu placi de gresie cu decoruri de lemn, care dau senzatie de caldura. Iluminatul bailor este realizat din spoturi led si profile de benzi led incastrate in plafonul de gips-carton.

 

O amenajare dupa principii Feng-Shui

 

O provocare noua pentru noi in acest proiect a fost sa lucram dupa un proiect feng-shui. Beneficiarii au realizat impreuna cu un specialist in domeniu un astfel de proiect pe care ni l-au prezentat inca de la inceput. Fiind un lucru nou, ne-a pus putin pe ganduri, dar s-a dovedit un lucru care ne-a ajutat foarte mult in procesul de design.

 

Indicatiile feng-shui erau lucruri de bun-simt, destul de usor de pus in practica. In plus am avut supriza ca proiectul  chiar sa ne ajute cu indicarea unor game de culori sau a unor pete de culoare. Am preluat foarte frumos indicatiile specialistului si dorintele clientilor si le-am integrat in amenajarea noastra.

 

Rezultatul final este o casa care imbratiseaza cu desavarsire dorintele beneficiarilor.