Enter your search terms:
Sus
 

Birouri Veracomp

0

Birouri Veracomp

Locatie: Bucuresti

An: 2017

Status: Finalizat

Photo credits: Alexandru Prodan

___________________________________________________________________

Birouri cu identitate

 

Amenajarea birourilor Veracomp a pornit de la ideea de inovatie si servicii premium in domeniul softurilor si echpamentelor de videoconferinta.

Beneficiarii, o firmă de IT, cu sediul in Bucuresti, care ofera servicii de securitate, retelistica, stocare si telecomunicatii, isi doreau un spatiu de birouri care sa le exprime valorile si sa fie foarte bine iluminat.

Asa ca partea de iluminat a birourilor a fost un punct cheie al proiectului nostru de design interior, iar accentul a fost pus pe amenajarea si iluminatul salii de videoconferinta, unde cerintele erau speciale.

Aici iluminatul trebuia sa fie uniform si multidirectional, asa incat sa nu se creeze umbre pe fetele participantilor la videconferinta.

De aceea am ales sa folosim un plafon luminos, de tip barisol, realizat dintr-o membrana flexibila care ne-a permis sa distribuim lumina uniform în toata incaperea. Iluminatul s-a realizat cu siruri de benzi led cu lumina alba neutra 4500 grade kelvini

O alta cerinta a beneficiarilor a fost ca amenajarea salii de conferinta sa permita transformarea acesteia in sala de training. Pentru asta, am desenat o masa modulara care permite crearea mai multor scenarii de amenajare, in functie de necesitate.

Ca si element definitoriu in designul biourilor, am folosit V-ul din logo-ul companiei in cadrul pieselor de mobilier si al decoratiunilor, realizate toate pe comanda. Accentele de culoare sunt date de panourile de licheni stabilizati, care beneficiaza la randul lor de un iluminat ambiental cu led.

La amenajarea birourilor, ca si la amenajarea salii de conferinte, am tinut cont de iluminat, astfel am propus lampi cu led suspendate deasupra fiecarui birou si benzi incastrate in pereti, care se integraza perfect cu formele decorative din MDF. Birourile sunt realizate pe comanda, la fel si cadrele metalice negre. Pata de culoare vine de la panoul despartitor, suspendat de tavan, care ofera o nota de intimitate angajatilor.