Enter your search terms:
Sus
 

Apartament Soft Greys

0

Apartament Soft Greys

Locatie: Bucuresti

An: 2019

Suprafata: 90mp

Status: In proces de implementare

____________________________________________________

Amenajarea apartamentului Soft Greys

 

Amenajarea apartamenului Soft Greys se bazeaza pe un design modern si elegant. Cromatica casei este una neutră, bazată în special pe griuri, cu mici accente de culori pastelate.

 

Open-space-ul este zona care ocupa cea mai mare suprafata din cadrul apartamentului. Ea este compusa din holul de intrare, zona de dining si zona de living.

 

Camera de zi este incapatoare si luminoasa, un motiv excelent sa te relaxezi

 

In zona holului de la intrarea in apartament, am propus un dulap inalt de depozitare, gri cu manerele lungi realizate din lemn. Panoul despartitor dintre hol si dining este format din lamele de lemn, in care am inserat cateva rafturi deschise.

 

Masa de dining se realizaeza pe comanda si are un blat din mdf vopsit alb si doua picioare de sustinere din metal. Comoda de depozitare este simpla, formata din mai multe corpuri inchise, intr-o nunanta de gri, in care am inserat un cadru metalic deschis. Cele doua tablouri abstracte, impreuna cu scaunele tapitate de la masa de dining oferta o pata pastelata de culoare, pe un fundal de gri neutru.

 

Designul accesoriilor si al corpurilor de iluminat are la baza linii subtiri si negre, care aduc un plus de grafica intregii compozitii.

 

Coltarul din dreptul ferestrei se realizeaza pe comanda si are doua culori diferite : un bej cald si o stofa intr-o nuanta pastelata de mov liliac.  Fotoliul este foarte comod si sparge tabloul cromatic prin albastrul intens. Mobila din jurul televizorului este simpla, formata dintr-o comoda inchisa si doua rafturi suspendate, accesorizate cu cadre metalice negre.

 

Bucataria este simpla si functionala

 

Corpurile de bucatarie se intind pe trei dintre peretii camerei. Am ales sa folosim Mdf vopsit intr-un gri mai inchis pentru fronturi si manere frezate direct in material. In zona ferestrei, exista o mica zona de bar pentru o persoana, iar rafturile din lemn sunt mici accente prin care incalzim atmosfera spatiului. Intre corpurile de baza si cele suspendate, am ales sa folosim o faianta tip caramidute, cu o textura gri de piatra. Singura pata de culoare este data de storul roman de la fereastra.

 

Cele doua dormitoare un stiluri de amenajare complet diferite.

 

Dormitorul matrimonial are un aer plin de prospetime si caldura. Peretii sunt vopsiti intr-un ton de gri neutru, la fel ca cel al draperiilor de la fereastra. Patul este tapitat cu o stofa bej, iar tablia are o grafica eleganta dar minimalista. Deasupra patului am suspendat o polita, care are rol de suport pentru un tabloul geometric abstract. In fata patului sta comoda, inaltata pe un set de cadre metalice albe. Am ales sa folosim doua texturi de material in comozitia ei : un lemn si un alb simplu. Imaginea de fundal este un tapet care sugereaza un cer cu norisori.

 

Corpurile de iluminat fac parte din aceeleasi familii: veioza si aplica de la pat sunt micile accente aurii, iar corpul central si aplica de pe peretele de la intrare ne duc cu gandul la frunze care plutesc.

 

In procesul de amenajare pentru camera copilului, am optat pentru un stil diferit fata de restul apartamentului. Aici am creat o atmosfera mai intunecata, perfecta pentru un adolescent rebel. Peretii sunt vopsiti in nuante de griuri inchise, iar deasupra patului am propus o imagine stilizata desenata direct pe tavan si perete. Patul este simplu, cu un spatiu deschis pentru carti in capat si o tablie albastra. Biroul si corpurile de depozitare au un aer industrial, datorita elementelor metalice care apar in compozitie. Dulapul pentru haine este inalt si incapator. Doua dintre fronturile sale sunt realizate din cadru metalic si plasa, pentru a accentu starea dark a camerei.

 

Cele doua bai sunt cuminti si redau o atmosfera calda

 

Apartamentul dispune de doua bai : una in zona dormitoarelor si alta in zona open-space-ului. In ambele spatii am folosit placi ceramice in tonuri deschise, combinate cu unele care imita textura lemnului. Corpurile de lavoar sunt simple, cu zone deschise pentru depozitarea diferitelor accesorii. Oglinzile dispun de o banda led montata pe spate, iar aplicele de langa ele aduc si mai multa lumina in interiorul bailor.

 

Daca ti-a placut amenajarea apartamentului Soft Greys, poti vedea si proiectul Casa care te imbratiseaza accesand link-ul de aici.