DESIGN INTERIOR

Proiecte de design detaliat pentru “acase”, birouri sau spații comerciale ai caror beneficiari au o poveste de spus. Ascultăm, decantăm, creăm și te traducem in spațiul amenajat.

01

IMPLEMENTARE

Pentru ca fiecare proiect este diferit, oferim trei tipuri de servicii de asistență în implementare, pentru ca amenajarea să fie o experiență frumoasă până la capăt.

02

CONSULTANȚĂ

Vrei să începi o amenajare, însă nu știi de unde? Power Hour cu unul dintre arhitecții noștri îți va oferi claritate asupra proceselor de design și implementare aplicate pe proiectul tău.

03

Povestea Jooca

Cine suntem / Misiune / Valori

Suntem o echipă de arhitecți de interior pasionați de design în toate formele sale. Faptul că suntem diferiți ne ajută să fim versați, versatili și să spunem povestea fiecărui client în parte.                                                                       
Ne leagă însă pasiunea pentru culori și simplitatea lucrurilor. Ne place să ascultăm și să înțelegem clientul și să îl “traducem” în spațiul amenajat.

Our Works .

Proiectele Jooca sunt primul capitol din povestea prin care clienții noștri transformă o casă într-o acasă. 

Designul vine din interior

Pentru noi, tu ești elementul cheie al proiectului. Credem că amenajarea este o poveste despre tine și toți cei ce vor locui în noul spațiu, despre valorile și stilul tău de viață.

Funcționalitate înainte de toate

Credem că design-ul pune accent pe funcționalitate și pe soluții. Așa că focusul nostru este să gândim soluții ingenioase și estetice pentru nevoile și cerințele tale. 

Implementarea este cheia

Pentru ca totul să iasă în realitate la fel ca în proiect, este nevoie de o bună planificare de șantier și de un dirijor care să coordoneze toate echipele implicate. Noi te asistăm în implementarea proiectului până la finalizare.

Vrei să amenajăm un spațiu împreună?